Profili i pilotit: Steven Plato

Informacion i pilotit

Emri: Steven Plato
Kombësia:  (Britani e Madhe)
 

Informacioni karrieres

Trofe: 0
Numri i garave: 189
Fitoret: 23
Podiume: 64
Pikët e shënuara: 666
Pole pozicione: 12
Xhirot e shpejta: 24
Pikët mesatare / garë: 3.52

Garat e preferuara

Interlagos, Baku City

Aftësitë e shoferit

???%

Mesatarja: 80 
Përqendrimi:
Talenti:
Agresiviteti:
Përvoja:
Njohuri teknike:
Qëndrueshmëria:
Karizëm:
Motivimi:

Reputacioni: 12 

Pesha (kg): 97 
Mosha: 38 

Detajet e kontratës aktuale

Pronari aktual: Lajos Mestra
Grupi:Rookie - 58
Rroga:$500.000
Gjatësia e kontratës:17 gara

historia e mëparshme e punes

Menagjeri Filloj Punën Mbaroi pune
Pelin Alin-Ionut Sezoni 57 - Gara 1 Sezoni 57 - Gara 10
Lajos Mestra Sezoni 58 - Gara 1 Sezoni 58 - Gara 17
Augusto Palavecino Sezoni 59 - Gara 3 Sezoni 59 - Gara 3
Lajos Mestra Sezoni 59 - Gara 9 Sezoni 63 - Gara 17
Daniele Lombardini Sezoni 64 - Gara 1 Sezoni 64 - Gara 3
Fabio Generali Sezoni 64 - Gara 12 Sezoni 64 - Gara 17
Liam Simpson Sezoni 65 - Gara 12 Sezoni 66 - Gara 17
Zoltan Szeidenléder Sezoni 67 - Gara 1 Sezoni 67 - Gara 11
Mikko Eerola Sezoni 70 - Gara 1 Sezoni 70 - Gara 17
Michal Teplanský Sezoni 71 - Gara 1 Sezoni 71 - Gara 4
Toni Kajan Sezoni 72 - Gara 10 Sezoni 72 - Gara 17
Viswanadharao Panakala Sezoni 73 - Gara 5 Sezoni 73 - Gara 15
John Sykes Sezoni 74 - Gara 13 Sezoni 74 - Gara 17
Eduardo Azevedo Sezoni 75 - Gara 6 Sezoni 75 - Gara 17
Thomas Gladwyn Sezoni 76 - Gara 9 Sezoni 76 - Gara 9
Lajos Mestra Sezoni 77 - Gara 1 Ende

Vendos Ofertën tuaj

Ju duhet të keni hyrë brenda për të ofruar kontrata
Paga për garë:  $
Nënshkrimi në tarifë:  $
Bonus per fitore:  $ (Opsional)
Bonus për podium:  $ (Opsional)
Pikë bonus:  $ (Opsional)
Bonus per kampionatin e fituar:  $ (Opsional)
Numri i garave në kontratë:  (1 - 17)
Oferta e shikushme:

Shënim:

  • Nese shoferi pranon oferten juve ju duhet të paguani si kompensim shoferin e vjeter(50% te vlerës te ciles ju duhej t'ia paguanit deri ne fund te kontrates.)
  • Nëse doni të ndryshoni ofertën tuaj ju do të duhet të fshini atë dhe të bëni një të re për të cilën duhet të paguanin
  • Ti mund te besh oferta publike,gjysme-private dhe krejtesisht private nese jeni ne Pro,Master apo Elite.
  • Një ofertë publike mund të shihet nga të gjithë me emrin e menaxherit qe e ka bere oferten , një ofertë gjysmë private mund të shihet nga te gjithë por jo me emrin e atij që e ka bërë, një ofertë private do jetë e padukshme deri tek vendimi i stafit
  • Një ofertë private do t'ju kushtojë $500.000, gjysmë private do ju kushtojë $1.000.000 dhe private do ju kushtojë $1.500.000