Profili i pilotit: Gary Robarts

Informacion i pilotit

Emri: Gary Robarts
Kombësia:  (Britani e Madhe)
 

Informacioni karrieres

Trofe: 0
Numri i garave: 142
Fitoret: 3
Podiume: 10
Pikët e shënuara: 147
Pole pozicione: 0
Xhirot e shpejta: 6
Pikët mesatare / garë: 1.04

Garat e preferuara

Brno, Monza

Aftësitë e shoferit

???%

Mesatarja: 130 
Përqendrimi:
Talenti:
Agresiviteti:
Përvoja:
Njohuri teknike:
Qëndrueshmëria:
Karizëm:
Motivimi:

Reputacioni:

Pesha (kg): 75 
Mosha: 29 

Detajet e kontratës aktuale

Pronari aktual: Yakup Paçacı
Grupi:Amateur - 7
Rroga:$696.192
Gjatësia e kontratës:14 gara

historia e mëparshme e punes

Menagjeri Filloj Punën Mbaroi pune
Mañu Aquino Espiritu Sezoni 60 - Gara 4 Sezoni 60 - Gara 13
Maxime Ladaviere Sezoni 61 - Gara 4 Sezoni 61 - Gara 17
Sergio Aparicio Sezoni 62 - Gara 3 Sezoni 62 - Gara 9
Norbert Márfi Sezoni 62 - Gara 11 Sezoni 62 - Gara 16
Nelson Cohen Sezoni 63 - Gara 2 Sezoni 66 - Gara 15
Tamás Marosvölgyi Sezoni 68 - Gara 11 Sezoni 70 - Gara 10
Yakup Paçacı Sezoni 71 - Gara 12 Ende

Vendos Ofertën tuaj

Ju duhet të keni hyrë brenda për të ofruar kontrata
Paga për garë:  $
Nënshkrimi në tarifë:  $
Bonus per fitore:  $ (Opsional)
Bonus për podium:  $ (Opsional)
Pikë bonus:  $ (Opsional)
Bonus per kampionatin e fituar:  $ (Opsional)
Numri i garave në kontratë:  (1 - 17)
Oferta e shikushme:

Shënim:

  • Nese shoferi pranon oferten juve ju duhet të paguani si kompensim shoferin e vjeter(50% te vlerës te ciles ju duhej t'ia paguanit deri ne fund te kontrates.)
  • Nëse doni të ndryshoni ofertën tuaj ju do të duhet të fshini atë dhe të bëni një të re për të cilën duhet të paguanin
  • Ti mund te besh oferta publike,gjysme-private dhe krejtesisht private nese jeni ne Pro,Master apo Elite.
  • Një ofertë publike mund të shihet nga të gjithë me emrin e menaxherit qe e ka bere oferten , një ofertë gjysmë private mund të shihet nga te gjithë por jo me emrin e atij që e ka bërë, një ofertë private do jetë e padukshme deri tek vendimi i stafit
  • Një ofertë private do t'ju kushtojë $500.000, gjysmë private do ju kushtojë $1.000.000 dhe private do ju kushtojë $1.500.000