Profili i pilotit: Jamie Stewart

Informacion i pilotit

Emri: Jamie Stewart
Kombësia:  (Britani e Madhe)
 

Informacioni karrieres

Trofe: 0
Numri i garave: 145
Fitoret: 2
Podiume: 14
Pikët e shënuara: 322
Pole pozicione: 1
Xhirot e shpejta: 1
Pikët mesatare / garë: 2.22

Garat e preferuara

Ky shofer nuk ka njohur asnjë pistë të preferuar

Aftësitë e shoferit

???%

Mesatarja: 86 
Përqendrimi:
Talenti:
Agresiviteti:
Përvoja:
Njohuri teknike:
Qëndrueshmëria:
Karizëm:
Motivimi:

Reputacioni:

Pesha (kg): 97 
Mosha: 36 

Detajet e kontratës aktuale

Pronari aktual: Marcel Villena
Grupi:Rookie - 32
Rroga:$448.045
Gjatësia e kontratës:15 gara

historia e mëparshme e punes

Menagjeri Filloj Punën Mbaroi pune
Fabrizio Calò Sezoni 57 - Gara 2 Sezoni 57 - Gara 11
Pedro Rosário Sezoni 58 - Gara 1 Sezoni 58 - Gara 17
Soteris Nikola Sezoni 59 - Gara 11 Sezoni 59 - Gara 17
Catherine Matton Sezoni 60 - Gara 8 Sezoni 60 - Gara 17
Ewan Nascimento Sezoni 61 - Gara 7 Sezoni 61 - Gara 17
Nikola Bogovic Sezoni 62 - Gara 2 Sezoni 62 - Gara 17
Nikola Bogovic Sezoni 63 - Gara 1 Sezoni 63 - Gara 17
Ewan Nascimento Sezoni 64 - Gara 13 Sezoni 64 - Gara 17
Theo Mcshayenne Sezoni 65 - Gara 1 Sezoni 65 - Gara 11
Max Wenniger Sezoni 66 - Gara 1 Sezoni 66 - Gara 2
Zay Williams Sezoni 66 - Gara 8 Sezoni 66 - Gara 17
Yusof Hensem Sezoni 67 - Gara 5 Sezoni 67 - Gara 17
Carl Pigage Sezoni 68 - Gara 6 Sezoni 68 - Gara 13
Daniel Biliński Sezoni 69 - Gara 2 Sezoni 69 - Gara 17
Tom Byrne Sezoni 70 - Gara 9 Sezoni 71 - Gara 8
João António Sezoni 72 - Gara 1 Sezoni 72 - Gara 17
George Snow Sezoni 74 - Gara 1 Sezoni 74 - Gara 11
Marcel Villena Sezoni 75 - Gara 15 Ende

Vendos Ofertën tuaj

Ju duhet të keni hyrë brenda për të ofruar kontrata
Paga për garë:  $
Nënshkrimi në tarifë:  $
Bonus per fitore:  $ (Opsional)
Bonus për podium:  $ (Opsional)
Pikë bonus:  $ (Opsional)
Bonus per kampionatin e fituar:  $ (Opsional)
Numri i garave në kontratë:  (1 - 17)
Oferta e shikushme:

Shënim:

  • Nese shoferi pranon oferten juve ju duhet të paguani si kompensim shoferin e vjeter(50% te vlerës te ciles ju duhej t'ia paguanit deri ne fund te kontrates.)
  • Nëse doni të ndryshoni ofertën tuaj ju do të duhet të fshini atë dhe të bëni një të re për të cilën duhet të paguanin
  • Ti mund te besh oferta publike,gjysme-private dhe krejtesisht private nese jeni ne Pro,Master apo Elite.
  • Një ofertë publike mund të shihet nga të gjithë me emrin e menaxherit qe e ka bere oferten , një ofertë gjysmë private mund të shihet nga te gjithë por jo me emrin e atij që e ka bërë, një ofertë private do jetë e padukshme deri tek vendimi i stafit
  • Një ofertë private do t'ju kushtojë $500.000, gjysmë private do ju kushtojë $1.000.000 dhe private do ju kushtojë $1.500.000