Profili i pilotit: Roberto Badoer

Informacion i pilotit

Emri: Roberto Badoer
Kombësia:  (Itali)
 

Informacioni karrieres

Trofe: 0
Numri i garave: 113
Fitoret: 0
Podiume: 10
Pikët e shënuara: 198
Pole pozicione: 5
Xhirot e shpejta: 1
Pikët mesatare / garë: 1.75

Garat e preferuara

Anderstorp, Yeongam

Aftësitë e shoferit

???%

Mesatarja: 88 
Përqendrimi:
Talenti:
Agresiviteti:
Përvoja:
Njohuri teknike:
Qëndrueshmëria:
Karizëm:
Motivimi:

Reputacioni:

Pesha (kg): 96 
Mosha: 32 

Detajet e kontratës aktuale

Pronari aktual: Mike Bagot
Grupi:Rookie - 53
Rroga:$630.249
Gjatësia e kontratës:2 gara

historia e mëparshme e punes

Menagjeri Filloj Punën Mbaroi pune
Olivier Mas Sezoni 61 - Gara 1 Sezoni 61 - Gara 10
Mateusz Mazurkiewicz Sezoni 63 - Gara 1 Sezoni 63 - Gara 17
Robert Stone Sezoni 64 - Gara 6 Sezoni 64 - Gara 8
Daniel Mccarthy Sezoni 65 - Gara 1 Sezoni 65 - Gara 17
Rudie Vd Bos Sezoni 66 - Gara 3 Sezoni 66 - Gara 16
Mario Põldma Sezoni 67 - Gara 9 Sezoni 68 - Gara 4
Георги Делев Sezoni 68 - Gara 7 Sezoni 68 - Gara 15
Aleksey Galygin Sezoni 68 - Gara 17 Sezoni 69 - Gara 16
Mantas Marcinkevicius Sezoni 70 - Gara 6 Sezoni 70 - Gara 16
Nikola Bogovic Sezoni 71 - Gara 1 Sezoni 71 - Gara 17
Nikola Bogovic Sezoni 72 - Gara 1 Sezoni 72 - Gara 17
Nikola Bogovic Sezoni 73 - Gara 1 Sezoni 73 - Gara 17
Valkleyton Sales Sezoni 74 - Gara 6 Sezoni 74 - Gara 17
Niko Raittinen Sezoni 75 - Gara 2 Sezoni 75 - Gara 15
Mike Bagot Sezoni 76 - Gara 2 Ende

Vendos Ofertën tuaj

Ju duhet të keni hyrë brenda për të ofruar kontrata
Paga për garë:  $
Nënshkrimi në tarifë:  $
Bonus per fitore:  $ (Opsional)
Bonus për podium:  $ (Opsional)
Pikë bonus:  $ (Opsional)
Bonus per kampionatin e fituar:  $ (Opsional)
Numri i garave në kontratë:  (1 - 17)
Oferta e shikushme:

Shënim:

  • Nese shoferi pranon oferten juve ju duhet të paguani si kompensim shoferin e vjeter(50% te vlerës te ciles ju duhej t'ia paguanit deri ne fund te kontrates.)
  • Nëse doni të ndryshoni ofertën tuaj ju do të duhet të fshini atë dhe të bëni një të re për të cilën duhet të paguanin
  • Ti mund te besh oferta publike,gjysme-private dhe krejtesisht private nese jeni ne Pro,Master apo Elite.
  • Një ofertë publike mund të shihet nga të gjithë me emrin e menaxherit qe e ka bere oferten , një ofertë gjysmë private mund të shihet nga te gjithë por jo me emrin e atij që e ka bërë, një ofertë private do jetë e padukshme deri tek vendimi i stafit
  • Një ofertë private do t'ju kushtojë $500.000, gjysmë private do ju kushtojë $1.000.000 dhe private do ju kushtojë $1.500.000