Profili i pilotit: Alex Quintarelli

Informacion i pilotit

Emri: Alex Quintarelli
Kombësia:  (Itali)
 

Informacioni karrieres

Trofe: 0
Numri i garave: 114
Fitoret: 4
Podiume: 26
Pikët e shënuara: 310
Pole pozicione: 0
Xhirot e shpejta: 3
Pikët mesatare / garë: 2.72

Garat e preferuara

Rafaela Oval, Istanbul

Aftësitë e shoferit

???%

Mesatarja: 89 
Përqendrimi:
Talenti:
Agresiviteti:
Përvoja:
Njohuri teknike:
Qëndrueshmëria:
Karizëm:
Motivimi:

Reputacioni:

Pesha (kg): 94 
Mosha: 33 

Oferta nga

Ende asnje ofert per kete shofer

Ofertat totale: 0

historia e mëparshme e punes

Menagjeri Filloj Punën Mbaroi pune
Peter Klijnstra Sezoni 60 - Gara 11 Sezoni 60 - Gara 11
Marcio Gonçalves Sezoni 61 - Gara 7 Sezoni 61 - Gara 17
Ricardo Beato Sezoni 62 - Gara 11 Sezoni 62 - Gara 17
Vladimir Trakic Sezoni 63 - Gara 4 Sezoni 63 - Gara 17
Jorge Bermejo Sezoni 64 - Gara 7 Sezoni 65 - Gara 5
Marijus Koksreikals Sezoni 65 - Gara 17 Sezoni 65 - Gara 17
Matej Kotrba Sezoni 66 - Gara 6 Sezoni 67 - Gara 2
Roman Spirik Sezoni 67 - Gara 11 Sezoni 67 - Gara 17
Max Blub Sezoni 68 - Gara 12 Sezoni 69 - Gara 5
Ricardo Ribeiro Da Silva Sezoni 69 - Gara 7 Sezoni 70 - Gara 3
Alpo Särkijärvi Sezoni 70 - Gara 7 Sezoni 70 - Gara 12
Aditya Gupta Sezoni 70 - Gara 14 Sezoni 71 - Gara 8
Gokhan Özkan Sezoni 72 - Gara 1 Sezoni 72 - Gara 17
János Sipos Sezoni 73 - Gara 1 Sezoni 73 - Gara 17
Alin Daniel Raicu Sezoni 74 - Gara 13 Sezoni 74 - Gara 17
Nikola Bogovic Sezoni 75 - Gara 1 Sezoni 75 - Gara 17

Vendos Ofertën tuaj

Ju duhet të keni hyrë brenda për të ofruar kontrata
Paga për garë:  $
Nënshkrimi në tarifë:  $
Bonus per fitore:  $ (Opsional)
Bonus për podium:  $ (Opsional)
Pikë bonus:  $ (Opsional)
Bonus per kampionatin e fituar:  $ (Opsional)
Numri i garave në kontratë:  (1 - 17)
Oferta e shikushme:

Shënim:

  • Nese shoferi pranon oferten juve ju duhet të paguani si kompensim shoferin e vjeter(50% te vlerës te ciles ju duhej t'ia paguanit deri ne fund te kontrates.)
  • Nëse doni të ndryshoni ofertën tuaj ju do të duhet të fshini atë dhe të bëni një të re për të cilën duhet të paguanin
  • Ti mund te besh oferta publike,gjysme-private dhe krejtesisht private nese jeni ne Pro,Master apo Elite.
  • Një ofertë publike mund të shihet nga të gjithë me emrin e menaxherit qe e ka bere oferten , një ofertë gjysmë private mund të shihet nga te gjithë por jo me emrin e atij që e ka bërë, një ofertë private do jetë e padukshme deri tek vendimi i stafit
  • Një ofertë private do t'ju kushtojë $500.000, gjysmë private do ju kushtojë $1.000.000 dhe private do ju kushtojë $1.500.000