Profili i pilotit: Kevin Sharp

Informacion i pilotit

Emri: Kevin Sharp
Kombësia:  (Shtetet e Bashkuara)
 

Informacioni karrieres

Trofe: 0
Numri i garave: 98
Fitoret: 19
Podiume: 45
Pikët e shënuara: 430
Pole pozicione: 20
Xhirot e shpejta: 12
Pikët mesatare / garë: 4.39

Garat e preferuara

A1-Ring, Mexico City

Aftësitë e shoferit

???%

Mesatarja: 99 
Përqendrimi:
Talenti:
Agresiviteti:
Përvoja:
Njohuri teknike:
Qëndrueshmëria:
Karizëm:
Motivimi:

Reputacioni: 47 

Pesha (kg): 90 
Mosha: 26 

Detajet e kontratës aktuale

Pronari aktual: Marcelo Stivala
Grupi:Amateur - 13
Rroga:$851.200
Gjatësia e kontratës:11 gara

historia e mëparshme e punes

Menagjeri Filloj Punën Mbaroi pune
Arvid Paalandi Sezoni 67 - Gara 1 Sezoni 68 - Gara 13
Joni Rooa Sezoni 69 - Gara 1 Sezoni 69 - Gara 17
Filippo Russo Sezoni 70 - Gara 11 Sezoni 71 - Gara 2
Luis Castro Sezoni 71 - Gara 12 Sezoni 71 - Gara 17
Chitral Gandhi Sezoni 72 - Gara 1 Sezoni 72 - Gara 17
Mateusz Zaborny Sezoni 73 - Gara 17 Sezoni 73 - Gara 17
Marc Salicru Sezoni 74 - Gara 2 Sezoni 74 - Gara 16
Ioannis Bouriotis Sezoni 75 - Gara 1 Sezoni 75 - Gara 17
Marcelo Stivala Sezoni 76 - Gara 1 Ende

Vendos Ofertën tuaj

Ju duhet të keni hyrë brenda për të ofruar kontrata
Paga për garë:  $
Nënshkrimi në tarifë:  $
Bonus per fitore:  $ (Opsional)
Bonus për podium:  $ (Opsional)
Pikë bonus:  $ (Opsional)
Bonus per kampionatin e fituar:  $ (Opsional)
Numri i garave në kontratë:  (1 - 17)
Oferta e shikushme:

Shënim:

  • Nese shoferi pranon oferten juve ju duhet të paguani si kompensim shoferin e vjeter(50% te vlerës te ciles ju duhej t'ia paguanit deri ne fund te kontrates.)
  • Nëse doni të ndryshoni ofertën tuaj ju do të duhet të fshini atë dhe të bëni një të re për të cilën duhet të paguanin
  • Ti mund te besh oferta publike,gjysme-private dhe krejtesisht private nese jeni ne Pro,Master apo Elite.
  • Një ofertë publike mund të shihet nga të gjithë me emrin e menaxherit qe e ka bere oferten , një ofertë gjysmë private mund të shihet nga te gjithë por jo me emrin e atij që e ka bërë, një ofertë private do jetë e padukshme deri tek vendimi i stafit
  • Një ofertë private do t'ju kushtojë $500.000, gjysmë private do ju kushtojë $1.000.000 dhe private do ju kushtojë $1.500.000