Profili i pilotit: George Raimondo

Informacion i pilotit

Emri: George Raimondo
Kombësia:  (Kanadë)
 

Informacioni karrieres

Trofe: 0
Numri i garave: 186
Fitoret: 14
Podiume: 20
Pikët e shënuara: 284
Pole pozicione: 14
Xhirot e shpejta: 20
Pikët mesatare / garë: 1.53

Garat e preferuara

Ky shofer nuk ka njohur asnjë pistë të preferuar

Aftësitë e shoferit

???%

Mesatarja: 102 
Përqendrimi:
Talenti:
Agresiviteti:
Përvoja:
Njohuri teknike:
Qëndrueshmëria:
Karizëm:
Motivimi:

Reputacioni:

Pesha (kg): 92 
Mosha: 36 

Detajet e kontratës aktuale

Pronari aktual: Alexey Korolyov
Grupi:Amateur - 38
Rroga:$594.522
Gjatësia e kontratës:13 gara

historia e mëparshme e punes

Menagjeri Filloj Punën Mbaroi pune
Connor Byers Sezoni 59 - Gara 11 Sezoni 60 - Gara 1
Rastislav Padysak Sezoni 60 - Gara 12 Sezoni 61 - Gara 17
Jan Schaltegger Sezoni 62 - Gara 1 Sezoni 64 - Gara 5
Mario Doido Sezoni 65 - Gara 1 Sezoni 66 - Gara 17
Jim Wright Sezoni 67 - Gara 9 Sezoni 69 - Gara 7
Helder Esteves Sezoni 71 - Gara 1 Sezoni 71 - Gara 17
Gavin Adam Sezoni 72 - Gara 15 Sezoni 72 - Gara 17
Nikos Ra Sezoni 73 - Gara 2 Sezoni 74 - Gara 1
João Pinheiro Sezoni 74 - Gara 3 Sezoni 75 - Gara 1
Alexey Korolyov Sezoni 75 - Gara 5 Ende

Vendos Ofertën tuaj

Ju duhet të keni hyrë brenda për të ofruar kontrata
Paga për garë:  $
Nënshkrimi në tarifë:  $
Bonus per fitore:  $ (Opsional)
Bonus për podium:  $ (Opsional)
Pikë bonus:  $ (Opsional)
Bonus per kampionatin e fituar:  $ (Opsional)
Numri i garave në kontratë:  (1 - 17)
Oferta e shikushme:

Shënim:

  • Nese shoferi pranon oferten juve ju duhet të paguani si kompensim shoferin e vjeter(50% te vlerës te ciles ju duhej t'ia paguanit deri ne fund te kontrates.)
  • Nëse doni të ndryshoni ofertën tuaj ju do të duhet të fshini atë dhe të bëni një të re për të cilën duhet të paguanin
  • Ti mund te besh oferta publike,gjysme-private dhe krejtesisht private nese jeni ne Pro,Master apo Elite.
  • Një ofertë publike mund të shihet nga të gjithë me emrin e menaxherit qe e ka bere oferten , një ofertë gjysmë private mund të shihet nga te gjithë por jo me emrin e atij që e ka bërë, një ofertë private do jetë e padukshme deri tek vendimi i stafit
  • Një ofertë private do t'ju kushtojë $500.000, gjysmë private do ju kushtojë $1.000.000 dhe private do ju kushtojë $1.500.000