Profili i pilotit: Michael Jones

Informacion i pilotit

Emri: Michael Jones
Kombësia:  (Australi)
 

Informacioni karrieres

Trofe: 0
Numri i garave: 184
Fitoret: 66
Podiume: 126
Pikët e shënuara: 1195
Pole pozicione: 106
Xhirot e shpejta: 52
Pikët mesatare / garë: 6.49

Garat e preferuara

Fuji, Montreal, Laguna Seca

Aftësitë e shoferit

???%

Mesatarja: 98 
Përqendrimi:
Talenti:
Agresiviteti:
Përvoja:
Njohuri teknike:
Qëndrueshmëria:
Karizëm:
Motivimi:

Reputacioni: 250 

Pesha (kg): 92 
Mosha: 37 

Detajet e kontratës aktuale

Pronari aktual: Fernando Jimenez
Grupi:Rookie - 7
Rroga:$1.666.666
Gjatësia e kontratës:9 gara

historia e mëparshme e punes

Menagjeri Filloj Punën Mbaroi pune
Dd Wd Sezoni 59 - Gara 7 Sezoni 59 - Gara 16
Martin Rennit Sezoni 60 - Gara 1 Sezoni 65 - Gara 17
Alexandru Alex Sezoni 66 - Gara 1 Sezoni 67 - Gara 17
Erhan Erdikmen Sezoni 68 - Gara 4 Sezoni 69 - Gara 3
Michael Bolther Engmark Sezoni 69 - Gara 13 Sezoni 70 - Gara 4
Joaquim Sierra Sezoni 70 - Gara 9 Sezoni 70 - Gara 14
Paulo Peralta Sezoni 70 - Gara 17 Sezoni 71 - Gara 16
Tarcisio Silva Sezoni 71 - Gara 17 Sezoni 72 - Gara 3
Tibor Kocsis Sezoni 72 - Gara 15 Sezoni 73 - Gara 3
Daniel Carvalho Sezoni 73 - Gara 7 Sezoni 73 - Gara 17
Iván Ghio Sezoni 74 - Gara 16 Sezoni 74 - Gara 17
Fernando Jimenez Sezoni 75 - Gara 1 Ende

Vendos Ofertën tuaj

Ju duhet të keni hyrë brenda për të ofruar kontrata
Paga për garë:  $
Nënshkrimi në tarifë:  $
Bonus per fitore:  $ (Opsional)
Bonus për podium:  $ (Opsional)
Pikë bonus:  $ (Opsional)
Bonus per kampionatin e fituar:  $ (Opsional)
Numri i garave në kontratë:  (1 - 17)
Oferta e shikushme:

Shënim:

  • Nese shoferi pranon oferten juve ju duhet të paguani si kompensim shoferin e vjeter(50% te vlerës te ciles ju duhej t'ia paguanit deri ne fund te kontrates.)
  • Nëse doni të ndryshoni ofertën tuaj ju do të duhet të fshini atë dhe të bëni një të re për të cilën duhet të paguanin
  • Ti mund te besh oferta publike,gjysme-private dhe krejtesisht private nese jeni ne Pro,Master apo Elite.
  • Një ofertë publike mund të shihet nga të gjithë me emrin e menaxherit qe e ka bere oferten , një ofertë gjysmë private mund të shihet nga te gjithë por jo me emrin e atij që e ka bërë, një ofertë private do jetë e padukshme deri tek vendimi i stafit
  • Një ofertë private do t'ju kushtojë $500.000, gjysmë private do ju kushtojë $1.000.000 dhe private do ju kushtojë $1.500.000