Profili i pilotit: Julia Kuhn

Informacion i pilotit

Emri: Julia Kuhn
Kombësia:  (Gjermani)
 

Informacioni karrieres

Trofe: 0
Numri i garave: 144
Fitoret: 2
Podiume: 13
Pikët e shënuara: 173
Pole pozicione: 0
Xhirot e shpejta: 6
Pikët mesatare / garë: 1.2

Garat e preferuara

Indianapolis, Jerez

Aftësitë e shoferit

???%

Mesatarja: 113 
Përqendrimi:
Talenti:
Agresiviteti:
Përvoja:
Njohuri teknike:
Qëndrueshmëria:
Karizëm:
Motivimi:

Reputacioni:

Pesha (kg): 86 
Mosha: 32 

Oferta nga

Ende asnje ofert per kete shofer

Ofertat totale: 0

historia e mëparshme e punes

Menagjeri Filloj Punën Mbaroi pune
Leonardo Notarbartolo Sezoni 61 - Gara 1 Sezoni 61 - Gara 10
Marcelo Stivala Sezoni 61 - Gara 17 Sezoni 62 - Gara 11
Sebatián Luque Fernandez Sezoni 63 - Gara 2 Sezoni 63 - Gara 17
Nick Ackerman Sezoni 64 - Gara 5 Sezoni 67 - Gara 17
Andreas Kruebel Sezoni 68 - Gara 9 Sezoni 70 - Gara 8
Paul Skok Sezoni 73 - Gara 4 Sezoni 74 - Gara 3
Torbjorn Carlson Sezoni 74 - Gara 13 Sezoni 76 - Gara 1

Vendos Ofertën tuaj

Ju duhet të keni hyrë brenda për të ofruar kontrata
Paga për garë:  $
Nënshkrimi në tarifë:  $
Bonus per fitore:  $ (Opsional)
Bonus për podium:  $ (Opsional)
Pikë bonus:  $ (Opsional)
Bonus per kampionatin e fituar:  $ (Opsional)
Numri i garave në kontratë:  (1 - 17)
Oferta e shikushme:

Shënim:

  • Nese shoferi pranon oferten juve ju duhet të paguani si kompensim shoferin e vjeter(50% te vlerës te ciles ju duhej t'ia paguanit deri ne fund te kontrates.)
  • Nëse doni të ndryshoni ofertën tuaj ju do të duhet të fshini atë dhe të bëni një të re për të cilën duhet të paguanin
  • Ti mund te besh oferta publike,gjysme-private dhe krejtesisht private nese jeni ne Pro,Master apo Elite.
  • Një ofertë publike mund të shihet nga të gjithë me emrin e menaxherit qe e ka bere oferten , një ofertë gjysmë private mund të shihet nga te gjithë por jo me emrin e atij që e ka bërë, një ofertë private do jetë e padukshme deri tek vendimi i stafit
  • Një ofertë private do t'ju kushtojë $500.000, gjysmë private do ju kushtojë $1.000.000 dhe private do ju kushtojë $1.500.000