Profili i pilotit: Alexander Clarke

Informacion i pilotit

Emri: Alexander Clarke
Kombësia:  (Britani e Madhe)
 

Informacioni karrieres

Trofe: 0
Numri i garave: 139
Fitoret: 4
Podiume: 16
Pikët e shënuara: 141
Pole pozicione: 5
Xhirot e shpejta: 3
Pikët mesatare / garë: 1.01

Garat e preferuara

Nurburgring, Fiorano, Spa

Aftësitë e shoferit

???%

Mesatarja: 110 
Përqendrimi:
Talenti:
Agresiviteti:
Përvoja:
Njohuri teknike:
Qëndrueshmëria:
Karizëm:
Motivimi:

Reputacioni:

Pesha (kg): 88 
Mosha: 33 

Detajet e kontratës aktuale

Pronari aktual: Antanas Tonkūnas
Grupi:Amateur - 45
Rroga:$665.000
Gjatësia e kontratës:14 gara

historia e mëparshme e punes

Menagjeri Filloj Punën Mbaroi pune
Krishna Vamsi Sezoni 59 - Gara 7 Sezoni 59 - Gara 16
Adam Callaghan Sezoni 60 - Gara 1 Sezoni 62 - Gara 17
Bruno Carvalho Sezoni 63 - Gara 1 Sezoni 65 - Gara 17
Jack Levesque Sezoni 68 - Gara 8 Sezoni 70 - Gara 2
Vicente Miranda Sezoni 70 - Gara 4 Sezoni 70 - Gara 17
Carlos Reutemman Sezoni 73 - Gara 2 Sezoni 73 - Gara 17
Antanas Tonkūnas Sezoni 74 - Gara 2 Ende

Vendos Ofertën tuaj

Ju duhet të keni hyrë brenda për të ofruar kontrata
Paga për garë:  $
Nënshkrimi në tarifë:  $
Bonus per fitore:  $ (Opsional)
Bonus për podium:  $ (Opsional)
Pikë bonus:  $ (Opsional)
Bonus per kampionatin e fituar:  $ (Opsional)
Numri i garave në kontratë:  (1 - 17)
Oferta e shikushme:

Shënim:

  • Nese shoferi pranon oferten juve ju duhet të paguani si kompensim shoferin e vjeter(50% te vlerës te ciles ju duhej t'ia paguanit deri ne fund te kontrates.)
  • Nëse doni të ndryshoni ofertën tuaj ju do të duhet të fshini atë dhe të bëni një të re për të cilën duhet të paguanin
  • Ti mund te besh oferta publike,gjysme-private dhe krejtesisht private nese jeni ne Pro,Master apo Elite.
  • Një ofertë publike mund të shihet nga të gjithë me emrin e menaxherit qe e ka bere oferten , një ofertë gjysmë private mund të shihet nga te gjithë por jo me emrin e atij që e ka bërë, një ofertë private do jetë e padukshme deri tek vendimi i stafit
  • Një ofertë private do t'ju kushtojë $500.000, gjysmë private do ju kushtojë $1.000.000 dhe private do ju kushtojë $1.500.000