Profili i pilotit: Michele Bortolotti

Informacion i pilotit

Emri: Michele Bortolotti
Kombësia:  (Itali)
 

Informacioni karrieres

Trofe: 0
Numri i garave: 121
Fitoret: 42
Podiume: 74
Pikët e shënuara: 691
Pole pozicione: 44
Xhirot e shpejta: 36
Pikët mesatare / garë: 5.71

Garat e preferuara

Melbourne, Suzuka

Aftësitë e shoferit

???%

Mesatarja: 85 
Përqendrimi:
Talenti:
Agresiviteti:
Përvoja:
Njohuri teknike:
Qëndrueshmëria:
Karizëm:
Motivimi:

Reputacioni: 175 

Pesha (kg): 74 
Mosha: 32 

Oferta nga

1. Joaquim Sierra   A31
2. Luca Souza   R75
3. Cloud Sephiroth   R117
4. Juca Santos   R81

Ofertat totale: 4

historia e mëparshme e punes

Menagjeri Filloj Punën Mbaroi pune
Nikola Marković Sezoni 63 - Gara 2 Sezoni 63 - Gara 11
Redewaan Williams Sezoni 63 - Gara 15 Sezoni 64 - Gara 5
Micka Trick Sezoni 64 - Gara 10 Sezoni 66 - Gara 9
Jovan Jovanovic Sezoni 66 - Gara 11 Sezoni 66 - Gara 15
Fernando López Sezoni 66 - Gara 17 Sezoni 68 - Gara 2
Juca Santos Sezoni 68 - Gara 14 Sezoni 70 - Gara 13
Wiz Comona Sezoni 71 - Gara 1 Sezoni 71 - Gara 12
Carlos Sousa Sezoni 71 - Gara 17 Sezoni 72 - Gara 9
Robin Sebők Sezoni 73 - Gara 1 Sezoni 73 - Gara 17

Vendos Ofertën tuaj

Ju duhet të keni hyrë brenda për të ofruar kontrata
Paga për garë:  $
Nënshkrimi në tarifë:  $
Bonus per fitore:  $ (Opsional)
Bonus për podium:  $ (Opsional)
Pikë bonus:  $ (Opsional)
Bonus per kampionatin e fituar:  $ (Opsional)
Numri i garave në kontratë:  (1 - 17)
Oferta e shikushme:

Shënim:

  • Nese shoferi pranon oferten juve ju duhet të paguani si kompensim shoferin e vjeter(50% te vlerës te ciles ju duhej t'ia paguanit deri ne fund te kontrates.)
  • Nëse doni të ndryshoni ofertën tuaj ju do të duhet të fshini atë dhe të bëni një të re për të cilën duhet të paguanin
  • Ti mund te besh oferta publike,gjysme-private dhe krejtesisht private nese jeni ne Pro,Master apo Elite.
  • Një ofertë publike mund të shihet nga të gjithë me emrin e menaxherit qe e ka bere oferten , një ofertë gjysmë private mund të shihet nga te gjithë por jo me emrin e atij që e ka bërë, një ofertë private do jetë e padukshme deri tek vendimi i stafit
  • Një ofertë private do t'ju kushtojë $500.000, gjysmë private do ju kushtojë $1.000.000 dhe private do ju kushtojë $1.500.000