Profili i pilotit: Carlo Maria Trulli

Informacion i pilotit

Emri: Carlo Maria Trulli
Kombësia:  (Itali)
 

Informacioni karrieres

Trofe: 0
Numri i garave: 109
Fitoret: 15
Podiume: 31
Pikët e shënuara: 348
Pole pozicione: 4
Xhirot e shpejta: 14
Pikët mesatare / garë: 3.19

Garat e preferuara

Portimao, Shanghai

Aftësitë e shoferit

???%

Mesatarja: 113 
Përqendrimi:
Talenti:
Agresiviteti:
Përvoja:
Njohuri teknike:
Qëndrueshmëria:
Karizëm:
Motivimi:

Reputacioni:

Pesha (kg): 59 
Mosha: 30 

Detajet e kontratës aktuale

Pronari aktual: Robert Michele
Grupi:Amateur - 5
Rroga:$570.752
Gjatësia e kontratës:15 gara

historia e mëparshme e punes

Menagjeri Filloj Punën Mbaroi pune
Ugr Gens Sezoni 62 - Gara 14 Sezoni 63 - Gara 6
Anatoly Kiryanov Sezoni 63 - Gara 12 Sezoni 65 - Gara 3
ivan panev Sezoni 65 - Gara 16 Sezoni 66 - Gara 15
Davor Pernic Sezoni 67 - Gara 16 Sezoni 67 - Gara 17
Simon Lyus Sezoni 68 - Gara 10 Sezoni 68 - Gara 16
Olaf Müller Sezoni 69 - Gara 1 Sezoni 69 - Gara 13
Marina Hamada Romano Sezoni 69 - Gara 15 Sezoni 70 - Gara 6
Robert Michele Sezoni 71 - Gara 4 Ende

Vendos Ofertën tuaj

Ju duhet të keni hyrë brenda për të ofruar kontrata
Paga për garë:  $
Nënshkrimi në tarifë:  $
Bonus per fitore:  $ (Opsional)
Bonus për podium:  $ (Opsional)
Pikë bonus:  $ (Opsional)
Bonus per kampionatin e fituar:  $ (Opsional)
Numri i garave në kontratë:  (1 - 17)
Oferta e shikushme:

Shënim:

  • Nese shoferi pranon oferten juve ju duhet të paguani si kompensim shoferin e vjeter(50% te vlerës te ciles ju duhej t'ia paguanit deri ne fund te kontrates.)
  • Nëse doni të ndryshoni ofertën tuaj ju do të duhet të fshini atë dhe të bëni një të re për të cilën duhet të paguanin
  • Ti mund te besh oferta publike,gjysme-private dhe krejtesisht private nese jeni ne Pro,Master apo Elite.
  • Një ofertë publike mund të shihet nga të gjithë me emrin e menaxherit qe e ka bere oferten , një ofertë gjysmë private mund të shihet nga te gjithë por jo me emrin e atij që e ka bërë, një ofertë private do jetë e padukshme deri tek vendimi i stafit
  • Një ofertë private do t'ju kushtojë $500.000, gjysmë private do ju kushtojë $1.000.000 dhe private do ju kushtojë $1.500.000