Profili i pilotit: Wayne Moore

Informacion i pilotit

Emri: Wayne Moore
Kombësia:  (Britani e Madhe)
 

Informacioni karrieres

Trofe: 0
Numri i garave: 246
Fitoret: 8
Podiume: 19
Pikët e shënuara: 226
Pole pozicione: 0
Xhirot e shpejta: 4
Pikët mesatare / garë: 0.92
Shoferi do dalë ne pension pas fundit të sezonit

Garat e preferuara

Monte Carlo, Silverstone

Aftësitë e shoferit

???%

Mesatarja: 79 
Përqendrimi:
Talenti:
Agresiviteti:
Përvoja:
Njohuri teknike:
Qëndrueshmëria:
Karizëm:
Motivimi:

Reputacioni:

Pesha (kg): 82 
Mosha: 40 

Detajet e kontratës aktuale

Pronari aktual: Grzegorz Bisialski
Grupi:Rookie - 93
Rroga:$370.501
Gjatësia e kontratës:12 gara

historia e mëparshme e punes

Menagjeri Filloj Punën Mbaroi pune
Huta Gomes Sezoni 55 - Gara 1 Sezoni 55 - Gara 7
Giuseppe Rubino Sezoni 55 - Gara 12 Sezoni 55 - Gara 17
Muhammet Kilinc Sezoni 56 - Gara 3 Sezoni 57 - Gara 3
Nikola Bogovic Sezoni 58 - Gara 1 Sezoni 58 - Gara 17
Tone Alexandru Sezoni 59 - Gara 1 Sezoni 59 - Gara 17
Romet Merisalu Sezoni 60 - Gara 3 Sezoni 61 - Gara 16
Alexandros Paipais Sezoni 62 - Gara 1 Sezoni 62 - Gara 17
Fabian Girometti Sezoni 63 - Gara 8 Sezoni 66 - Gara 1
Lawrence Littleton Sezoni 66 - Gara 10 Sezoni 67 - Gara 16
Renaldas Balsys Sezoni 68 - Gara 1 Sezoni 68 - Gara 1
Berbecaru Toma Sezoni 68 - Gara 3 Sezoni 68 - Gara 3
Jose Lledo Sezoni 68 - Gara 12 Sezoni 69 - Gara 8
Laurie Grant Sezoni 69 - Gara 10 Sezoni 70 - Gara 9
Andrea Santoro Sezoni 70 - Gara 11 Sezoni 70 - Gara 16
Lutendo Tharage Sezoni 71 - Gara 1 Sezoni 72 - Gara 14
Lyee Chong Sezoni 73 - Gara 13 Sezoni 73 - Gara 17
Hyuga Jozaki Sezoni 75 - Gara 12 Sezoni 75 - Gara 16
Bartek Kałużny Sezoni 75 - Gara 17 Sezoni 75 - Gara 17
Grzegorz Bisialski Sezoni 76 - Gara 1 Ende

Vendos Ofertën tuaj

Ju duhet të keni hyrë brenda për të ofruar kontrata
Paga për garë:  $
Nënshkrimi në tarifë:  $
Bonus per fitore:  $ (Opsional)
Bonus për podium:  $ (Opsional)
Pikë bonus:  $ (Opsional)
Bonus per kampionatin e fituar:  $ (Opsional)
Numri i garave në kontratë:  (1 - 17)
Oferta e shikushme:

Shënim:

  • Nese shoferi pranon oferten juve ju duhet të paguani si kompensim shoferin e vjeter(50% te vlerës te ciles ju duhej t'ia paguanit deri ne fund te kontrates.)
  • Nëse doni të ndryshoni ofertën tuaj ju do të duhet të fshini atë dhe të bëni një të re për të cilën duhet të paguanin
  • Ti mund te besh oferta publike,gjysme-private dhe krejtesisht private nese jeni ne Pro,Master apo Elite.
  • Një ofertë publike mund të shihet nga të gjithë me emrin e menaxherit qe e ka bere oferten , një ofertë gjysmë private mund të shihet nga te gjithë por jo me emrin e atij që e ka bërë, një ofertë private do jetë e padukshme deri tek vendimi i stafit
  • Një ofertë private do t'ju kushtojë $500.000, gjysmë private do ju kushtojë $1.000.000 dhe private do ju kushtojë $1.500.000