Profili i pilotit: Alexander Andretti

Informacion i pilotit

Emri: Alexander Andretti
Kombësia:  (Shtetet e Bashkuara)
 

Informacioni karrieres

Trofe: 0
Numri i garave: 171
Fitoret: 8
Podiume: 31
Pikët e shënuara: 316
Pole pozicione: 1
Xhirot e shpejta: 18
Pikët mesatare / garë: 1.85

Garat e preferuara

Grobnik, Rafaela Oval

Aftësitë e shoferit

???%

Mesatarja: 139 
Përqendrimi:
Talenti:
Agresiviteti:
Përvoja:
Njohuri teknike:
Qëndrueshmëria:
Karizëm:
Motivimi:

Reputacioni:

Pesha (kg): 64 
Mosha: 33 

Detajet e kontratës aktuale

Pronari aktual: Olver Hernández
Grupi:Pro - 14
Rroga:$1.500.000
Gjatësia e kontratës:10 gara

historia e mëparshme e punes

Menagjeri Filloj Punën Mbaroi pune
Leny Xetra Sezoni 61 - Gara 15 Sezoni 62 - Gara 7
Marcelo Stivala Sezoni 62 - Gara 12 Sezoni 63 - Gara 3
Kape Jarvinen Sezoni 63 - Gara 17 Sezoni 63 - Gara 17
Matias Gelo Sezoni 64 - Gara 1 Sezoni 64 - Gara 14
Tobiasz Maciołek Sezoni 65 - Gara 10 Sezoni 65 - Gara 17
Mikko Koskela Sezoni 66 - Gara 4 Sezoni 70 - Gara 17
Julio Pereira Sezoni 71 - Gara 1 Sezoni 73 - Gara 17
Julio Pereira Sezoni 74 - Gara 1 Sezoni 74 - Gara 7
Rafael Margarido Sezoni 75 - Gara 13 Sezoni 75 - Gara 17
Olver Hernández Sezoni 76 - Gara 1 Ende

Vendos Ofertën tuaj

Ju duhet të keni hyrë brenda për të ofruar kontrata
Paga për garë:  $
Nënshkrimi në tarifë:  $
Bonus per fitore:  $ (Opsional)
Bonus për podium:  $ (Opsional)
Pikë bonus:  $ (Opsional)
Bonus per kampionatin e fituar:  $ (Opsional)
Numri i garave në kontratë:  (1 - 17)
Oferta e shikushme:

Shënim:

  • Nese shoferi pranon oferten juve ju duhet të paguani si kompensim shoferin e vjeter(50% te vlerës te ciles ju duhej t'ia paguanit deri ne fund te kontrates.)
  • Nëse doni të ndryshoni ofertën tuaj ju do të duhet të fshini atë dhe të bëni një të re për të cilën duhet të paguanin
  • Ti mund te besh oferta publike,gjysme-private dhe krejtesisht private nese jeni ne Pro,Master apo Elite.
  • Një ofertë publike mund të shihet nga të gjithë me emrin e menaxherit qe e ka bere oferten , një ofertë gjysmë private mund të shihet nga te gjithë por jo me emrin e atij që e ka bërë, një ofertë private do jetë e padukshme deri tek vendimi i stafit
  • Një ofertë private do t'ju kushtojë $500.000, gjysmë private do ju kushtojë $1.000.000 dhe private do ju kushtojë $1.500.000