Profili i pilotit: Edoardo Bizzarri

Informacion i pilotit

Emri: Edoardo Bizzarri
Kombësia:  (Itali)
 

Informacioni karrieres

Trofe: 0
Numri i garave: 194
Fitoret: 30
Podiume: 58
Pikët e shënuara: 687
Pole pozicione: 26
Xhirot e shpejta: 9
Pikët mesatare / garë: 3.54
Shoferi do dalë ne pension pas fundit të sezonit

Garat e preferuara

Fiorano, Melbourne, Buenos Aires

Aftësitë e shoferit

???%

Mesatarja: 71 
Përqendrimi:
Talenti:
Agresiviteti:
Përvoja:
Njohuri teknike:
Qëndrueshmëria:
Karizëm:
Motivimi:

Reputacioni: 44 

Pesha (kg): 92 
Mosha: 40 

Oferta nga

Ende asnje ofert per kete shofer

Ofertat totale: 0

historia e mëparshme e punes

Menagjeri Filloj Punën Mbaroi pune
Matheus Vieira Sezoni 56 - Gara 1 Sezoni 56 - Gara 10
Aleks Petrov Sezoni 57 - Gara 1 Sezoni 58 - Gara 17
Bálint Turi-Kováts Sezoni 59 - Gara 11 Sezoni 59 - Gara 16
Vani Reka Sezoni 60 - Gara 6 Sezoni 60 - Gara 17
Marcelo Stivala Sezoni 61 - Gara 14 Sezoni 61 - Gara 16
Renaldas Balsys Sezoni 62 - Gara 1 Sezoni 64 - Gara 17
Silvio Peltz Sezoni 66 - Gara 1 Sezoni 66 - Gara 17
Marko Stojčev Sezoni 67 - Gara 3 Sezoni 67 - Gara 5
Ivan Petrovski Sezoni 67 - Gara 15 Sezoni 67 - Gara 17
Leemet Onno Sezoni 68 - Gara 1 Sezoni 68 - Gara 17
Eric Giovellina Sezoni 69 - Gara 2 Sezoni 70 - Gara 17
Abhishek Kankonkar Sezoni 71 - Gara 10 Sezoni 71 - Gara 16
Roxana Ionas Sezoni 73 - Gara 1 Sezoni 73 - Gara 17
Vultinho Manaus Sezoni 74 - Gara 11 Sezoni 74 - Gara 14
Riku Routaneva Sezoni 75 - Gara 1 Sezoni 75 - Gara 10

Vendos Ofertën tuaj

Ju duhet të keni hyrë brenda për të ofruar kontrata
Paga për garë:  $
Nënshkrimi në tarifë:  $
Bonus per fitore:  $ (Opsional)
Bonus për podium:  $ (Opsional)
Pikë bonus:  $ (Opsional)
Bonus per kampionatin e fituar:  $ (Opsional)
Numri i garave në kontratë:  (1 - 17)
Oferta e shikushme:

Shënim:

  • Nese shoferi pranon oferten juve ju duhet të paguani si kompensim shoferin e vjeter(50% te vlerës te ciles ju duhej t'ia paguanit deri ne fund te kontrates.)
  • Nëse doni të ndryshoni ofertën tuaj ju do të duhet të fshini atë dhe të bëni një të re për të cilën duhet të paguanin
  • Ti mund te besh oferta publike,gjysme-private dhe krejtesisht private nese jeni ne Pro,Master apo Elite.
  • Një ofertë publike mund të shihet nga të gjithë me emrin e menaxherit qe e ka bere oferten , një ofertë gjysmë private mund të shihet nga te gjithë por jo me emrin e atij që e ka bërë, një ofertë private do jetë e padukshme deri tek vendimi i stafit
  • Një ofertë private do t'ju kushtojë $500.000, gjysmë private do ju kushtojë $1.000.000 dhe private do ju kushtojë $1.500.000