Profili i pilotit: Alice Gassman

Informacion i pilotit

Emri: Alice Gassman
Kombësia:  (Britani e Madhe)
 

Informacioni karrieres

Trofe: 0
Numri i garave: 203
Fitoret: 22
Podiume: 41
Pikët e shënuara: 558
Pole pozicione: 35
Xhirot e shpejta: 21
Pikët mesatare / garë: 2.75

Garat e preferuara

Sochi, Monza

Aftësitë e shoferit

???%

Mesatarja: 105 
Përqendrimi:
Talenti:
Agresiviteti:
Përvoja:
Njohuri teknike:
Qëndrueshmëria:
Karizëm:
Motivimi:

Reputacioni: 41 

Pesha (kg): 83 
Mosha: 36 

Detajet e kontratës aktuale

Pronari aktual: Donizete Goyano
Grupi:Amateur - 62
Rroga:$2.197.474
Gjatësia e kontratës:2 gara

historia e mëparshme e punes

Menagjeri Filloj Punën Mbaroi pune
Flávio Cavalcante Sezoni 59 - Gara 1 Sezoni 59 - Gara 10
Lehir Cabral Sezoni 60 - Gara 1 Sezoni 60 - Gara 11
Linas Mikavicius Sezoni 61 - Gara 3 Sezoni 61 - Gara 17
Paolo Muntoni Sezoni 62 - Gara 1 Sezoni 62 - Gara 17
Eero Tarvainen Sezoni 63 - Gara 9 Sezoni 63 - Gara 17
Ricardo Bustamante Sezoni 64 - Gara 4 Sezoni 64 - Gara 17
Michael Dmitrenko Sezoni 65 - Gara 1 Sezoni 65 - Gara 17
Sandro Pietrobono Sezoni 67 - Gara 1 Sezoni 67 - Gara 17
Fabio Lopez Sezoni 68 - Gara 1 Sezoni 71 - Gara 17
András Bozóti Sezoni 73 - Gara 1 Sezoni 74 - Gara 17
Brian O Neal Sezoni 75 - Gara 1 Sezoni 75 - Gara 17
Luca Sora Sezoni 76 - Gara 1 Sezoni 76 - Gara 6
Donizete Goyano Sezoni 76 - Gara 17 Ende

Vendos Ofertën tuaj

Ju duhet të keni hyrë brenda për të ofruar kontrata
Paga për garë:  $
Nënshkrimi në tarifë:  $
Bonus per fitore:  $ (Opsional)
Bonus për podium:  $ (Opsional)
Pikë bonus:  $ (Opsional)
Bonus per kampionatin e fituar:  $ (Opsional)
Numri i garave në kontratë:  (1 - 17)
Oferta e shikushme:

Shënim:

  • Nese shoferi pranon oferten juve ju duhet të paguani si kompensim shoferin e vjeter(50% te vlerës te ciles ju duhej t'ia paguanit deri ne fund te kontrates.)
  • Nëse doni të ndryshoni ofertën tuaj ju do të duhet të fshini atë dhe të bëni një të re për të cilën duhet të paguanin
  • Ti mund te besh oferta publike,gjysme-private dhe krejtesisht private nese jeni ne Pro,Master apo Elite.
  • Një ofertë publike mund të shihet nga të gjithë me emrin e menaxherit qe e ka bere oferten , një ofertë gjysmë private mund të shihet nga te gjithë por jo me emrin e atij që e ka bërë, një ofertë private do jetë e padukshme deri tek vendimi i stafit
  • Një ofertë private do t'ju kushtojë $500.000, gjysmë private do ju kushtojë $1.000.000 dhe private do ju kushtojë $1.500.000