Profili i pilotit: Matthew Redman

Informacion i pilotit

Emri: Matthew Redman
Kombësia:  (Britani e Madhe)
 

Informacioni karrieres

Trofe: 0
Numri i garave: 120
Fitoret: 9
Podiume: 28
Pikët e shënuara: 282
Pole pozicione: 2
Xhirot e shpejta: 11
Pikët mesatare / garë: 2.35

Garat e preferuara

Ky shofer nuk ka njohur asnjë pistë të preferuar

Aftësitë e shoferit

???%

Mesatarja: 116 
Përqendrimi:
Talenti:
Agresiviteti:
Përvoja:
Njohuri teknike:
Qëndrueshmëria:
Karizëm:
Motivimi:

Reputacioni:

Pesha (kg): 67 
Mosha: 26 

Detajet e kontratës aktuale

Pronari aktual: Gabriel Matias
Grupi:Pro - 24
Rroga:$960.369
Gjatësia e kontratës:5 gara

historia e mëparshme e punes

Menagjeri Filloj Punën Mbaroi pune
Goran Milenkovic Sezoni 65 - Gara 1 Sezoni 65 - Gara 15
Joshua Green Sezoni 65 - Gara 17 Sezoni 66 - Gara 17
Mike Smith Sezoni 67 - Gara 6 Sezoni 68 - Gara 2
Matias Otamendi Sezoni 68 - Gara 4 Sezoni 70 - Gara 3
Gabriel Matias Sezoni 70 - Gara 10 Ende

Vendos Ofertën tuaj

Ju duhet të keni hyrë brenda për të ofruar kontrata
Paga për garë:  $
Nënshkrimi në tarifë:  $
Bonus per fitore:  $ (Opsional)
Bonus për podium:  $ (Opsional)
Pikë bonus:  $ (Opsional)
Bonus per kampionatin e fituar:  $ (Opsional)
Numri i garave në kontratë:  (1 - 17)
Oferta e shikushme:

Shënim:

  • Nese shoferi pranon oferten juve ju duhet të paguani si kompensim shoferin e vjeter(50% te vlerës te ciles ju duhej t'ia paguanit deri ne fund te kontrates.)
  • Nëse doni të ndryshoni ofertën tuaj ju do të duhet të fshini atë dhe të bëni një të re për të cilën duhet të paguanin
  • Ti mund te besh oferta publike,gjysme-private dhe krejtesisht private nese jeni ne Pro,Master apo Elite.
  • Një ofertë publike mund të shihet nga të gjithë me emrin e menaxherit qe e ka bere oferten , një ofertë gjysmë private mund të shihet nga te gjithë por jo me emrin e atij që e ka bërë, një ofertë private do jetë e padukshme deri tek vendimi i stafit
  • Një ofertë private do t'ju kushtojë $500.000, gjysmë private do ju kushtojë $1.000.000 dhe private do ju kushtojë $1.500.000