Profili i pilotit: Christiano Bueno

Informacion i pilotit

Emri: Christiano Bueno
Kombësia:  (Brazil)
 

Informacioni karrieres

Trofe: 0
Numri i garave: 83
Fitoret: 1
Podiume: 5
Pikët e shënuara: 151
Pole pozicione: 4
Xhirot e shpejta: 3
Pikët mesatare / garë: 1.82

Garat e preferuara

Grobnik, Estoril

Aftësitë e shoferit

???%

Mesatarja: 95 
Përqendrimi:
Talenti:
Agresiviteti:
Përvoja:
Njohuri teknike:
Qëndrueshmëria:
Karizëm:
Motivimi:

Reputacioni:

Pesha (kg): 92 
Mosha: 31 

Detajet e kontratës aktuale

Pronari aktual: Sami Vähämaa
Grupi:Rookie - 151
Rroga:$430.000
Gjatësia e kontratës:6 gara

historia e mëparshme e punes

Menagjeri Filloj Punën Mbaroi pune
Alexis Sanchez Sezoni 65 - Gara 2 Sezoni 65 - Gara 11
Stanislav Štochl Sezoni 66 - Gara 6 Sezoni 66 - Gara 11
Jason Smith Sezoni 66 - Gara 15 Sezoni 66 - Gara 17
Lehir Cabral Sezoni 67 - Gara 1 Sezoni 67 - Gara 9
Jarkko Kyngäs Sezoni 68 - Gara 3 Sezoni 68 - Gara 17
Jack Weddell Sezoni 69 - Gara 9 Sezoni 69 - Gara 10
József Fatalin Sezoni 69 - Gara 16 Sezoni 69 - Gara 17
Silas Santos Sezoni 70 - Gara 2 Sezoni 70 - Gara 17
Leandri Artusi Sezoni 71 - Gara 15 Sezoni 71 - Gara 17
Daniel Amaral Sezoni 72 - Gara 10 Sezoni 72 - Gara 17
Grzegorz Ścirka Sezoni 73 - Gara 17 Sezoni 73 - Gara 17
Siemen Verlinden Sezoni 74 - Gara 1 Sezoni 74 - Gara 8
Solpar Rodrigues Sezoni 75 - Gara 4 Sezoni 75 - Gara 17
Sami Vähämaa Sezoni 76 - Gara 13 Ende

Vendos Ofertën tuaj

Ju duhet të keni hyrë brenda për të ofruar kontrata
Paga për garë:  $
Nënshkrimi në tarifë:  $
Bonus per fitore:  $ (Opsional)
Bonus për podium:  $ (Opsional)
Pikë bonus:  $ (Opsional)
Bonus per kampionatin e fituar:  $ (Opsional)
Numri i garave në kontratë:  (1 - 17)
Oferta e shikushme:

Shënim:

  • Nese shoferi pranon oferten juve ju duhet të paguani si kompensim shoferin e vjeter(50% te vlerës te ciles ju duhej t'ia paguanit deri ne fund te kontrates.)
  • Nëse doni të ndryshoni ofertën tuaj ju do të duhet të fshini atë dhe të bëni një të re për të cilën duhet të paguanin
  • Ti mund te besh oferta publike,gjysme-private dhe krejtesisht private nese jeni ne Pro,Master apo Elite.
  • Një ofertë publike mund të shihet nga të gjithë me emrin e menaxherit qe e ka bere oferten , një ofertë gjysmë private mund të shihet nga te gjithë por jo me emrin e atij që e ka bërë, një ofertë private do jetë e padukshme deri tek vendimi i stafit
  • Një ofertë private do t'ju kushtojë $500.000, gjysmë private do ju kushtojë $1.000.000 dhe private do ju kushtojë $1.500.000