Profili i pilotit: Andreas Rosberg

Informacion i pilotit

Emri: Andreas Rosberg
Kombësia:  (Gjermani)
 

Informacioni karrieres

Trofe: 0
Numri i garave: 152
Fitoret: 11
Podiume: 16
Pikët e shënuara: 198
Pole pozicione: 10
Xhirot e shpejta: 7
Pikët mesatare / garë: 1.3

Garat e preferuara

Sakhir, Nurburgring

Aftësitë e shoferit

???%

Mesatarja: 142 
Përqendrimi:
Talenti:
Agresiviteti:
Përvoja:
Njohuri teknike:
Qëndrueshmëria:
Karizëm:
Motivimi:

Reputacioni:

Pesha (kg): 60 
Mosha: 28 

Detajet e kontratës aktuale

Pronari aktual: Ayrton Pasquini
Grupi:Pro - 7
Rroga:$800.000
Gjatësia e kontratës:3 gara

historia e mëparshme e punes

Menagjeri Filloj Punën Mbaroi pune
Leonardo Simão Sezoni 62 - Gara 3 Sezoni 62 - Gara 12
Carol Vlad Sezoni 62 - Gara 14 Sezoni 67 - Gara 13
Carol Vlad Sezoni 68 - Gara 1 Sezoni 68 - Gara 5
Maxime Ladaviere Sezoni 69 - Gara 1 Sezoni 69 - Gara 17
Hajdú László Sezoni 70 - Gara 1 Sezoni 70 - Gara 17
Gergely Gajáry Sezoni 71 - Gara 3 Sezoni 71 - Gara 17
Ayrton Pasquini Sezoni 72 - Gara 1 Ende

Vendos Ofertën tuaj

Ju duhet të keni hyrë brenda për të ofruar kontrata
Paga për garë:  $
Nënshkrimi në tarifë:  $
Bonus per fitore:  $ (Opsional)
Bonus për podium:  $ (Opsional)
Pikë bonus:  $ (Opsional)
Bonus per kampionatin e fituar:  $ (Opsional)
Numri i garave në kontratë:  (1 - 17)
Oferta e shikushme:

Shënim:

  • Nese shoferi pranon oferten juve ju duhet të paguani si kompensim shoferin e vjeter(50% te vlerës te ciles ju duhej t'ia paguanit deri ne fund te kontrates.)
  • Nëse doni të ndryshoni ofertën tuaj ju do të duhet të fshini atë dhe të bëni një të re për të cilën duhet të paguanin
  • Ti mund te besh oferta publike,gjysme-private dhe krejtesisht private nese jeni ne Pro,Master apo Elite.
  • Një ofertë publike mund të shihet nga të gjithë me emrin e menaxherit qe e ka bere oferten , një ofertë gjysmë private mund të shihet nga te gjithë por jo me emrin e atij që e ka bërë, një ofertë private do jetë e padukshme deri tek vendimi i stafit
  • Një ofertë private do t'ju kushtojë $500.000, gjysmë private do ju kushtojë $1.000.000 dhe private do ju kushtojë $1.500.000