Profili i pilotit: Karun Ebrahim

Informacion i pilotit

Emri: Karun Ebrahim
Kombësia:  (Indi)
 

Informacioni karrieres

Trofe: 0
Numri i garave: 197
Fitoret: 8
Podiume: 29
Pikët e shënuara: 318
Pole pozicione: 7
Xhirot e shpejta: 12
Pikët mesatare / garë: 1.61
Piloti terhiqet ne fund te sezonit n.q.s nuk kontraktohet

Garat e preferuara

Ky shofer nuk ka njohur asnjë pistë të preferuar

Aftësitë e shoferit

???%

Mesatarja: 159 
Përqendrimi:
Talenti:
Agresiviteti:
Përvoja:
Njohuri teknike:
Qëndrueshmëria:
Karizëm:
Motivimi:

Reputacioni:

Pesha (kg): 79 
Mosha: 34 

Oferta nga

Ende asnje ofert per kete shofer

Ofertat totale: 0

historia e mëparshme e punes

Menagjeri Filloj Punën Mbaroi pune
Dominik Flamand Sezoni 54 - Gara 1 Sezoni 54 - Gara 1
Sebastian Lochmann Sezoni 54 - Gara 6 Sezoni 54 - Gara 7
Sebastian Lochmann Sezoni 54 - Gara 9 Sezoni 54 - Gara 9
Sebastian Lochmann Sezoni 54 - Gara 11 Sezoni 54 - Gara 11
Sebastian Lochmann Sezoni 54 - Gara 13 Sezoni 54 - Gara 13
Sebastian Lochmann Sezoni 54 - Gara 15 Sezoni 54 - Gara 16
Sebastian Lochmann Sezoni 55 - Gara 1 Sezoni 55 - Gara 9
Sebastian Lochmann Sezoni 55 - Gara 11 Sezoni 57 - Gara 10
Carlo Moriconi Sezoni 57 - Gara 14 Sezoni 59 - Gara 17
James Berriman Sezoni 60 - Gara 6 Sezoni 63 - Gara 15
Graham Mercer Sezoni 64 - Gara 1 Sezoni 65 - Gara 13
Patryk Janczak Sezoni 66 - Gara 3 Sezoni 67 - Gara 17

Vendos Ofertën tuaj

Ju duhet të keni hyrë brenda për të ofruar kontrata
Paga për garë:  $
Nënshkrimi në tarifë:  $
Bonus per fitore:  $ (Opsional)
Bonus për podium:  $ (Opsional)
Pikë bonus:  $ (Opsional)
Bonus per kampionatin e fituar:  $ (Opsional)
Numri i garave në kontratë:  (1 - 17)
Oferta e shikushme:

Shënim:

  • Nese shoferi pranon oferten juve ju duhet të paguani si kompensim shoferin e vjeter(50% te vlerës te ciles ju duhej t'ia paguanit deri ne fund te kontrates.)
  • Nëse doni të ndryshoni ofertën tuaj ju do të duhet të fshini atë dhe të bëni një të re për të cilën duhet të paguanin
  • Ti mund te besh oferta publike,gjysme-private dhe krejtesisht private nese jeni ne Pro,Master apo Elite.
  • Një ofertë publike mund të shihet nga të gjithë me emrin e menaxherit qe e ka bere oferten , një ofertë gjysmë private mund të shihet nga te gjithë por jo me emrin e atij që e ka bërë, një ofertë private do jetë e padukshme deri tek vendimi i stafit
  • Një ofertë private do t'ju kushtojë $500.000, gjysmë private do ju kushtojë $1.000.000 dhe private do ju kushtojë $1.500.000