Profili i pilotit: Takashi Kogure

Informacion i pilotit

Emri: Takashi Kogure
Kombësia:  (Japoni)
 

Informacioni karrieres

Trofe: 0
Numri i garave: 202
Fitoret: 24
Podiume: 54
Pikët e shënuara: 512
Pole pozicione: 33
Xhirot e shpejta: 18
Pikët mesatare / garë: 2.53

Garat e preferuara

Ky shofer nuk ka njohur asnjë pistë të preferuar

Aftësitë e shoferit

???%

Mesatarja: 174 
Përqendrimi:
Talenti:
Agresiviteti:
Përvoja:
Njohuri teknike:
Qëndrueshmëria:
Karizëm:
Motivimi:

Reputacioni:

Pesha (kg): 82 
Mosha: 37 

Oferta nga

Ende asnje ofert per kete shofer

Ofertat totale: 0

historia e mëparshme e punes

Menagjeri Filloj Punën Mbaroi pune
Yassine Lahrach Sezoni 72 - Gara 3 Sezoni 72 - Gara 4
Nastia Mikulenak Sezoni 74 - Gara 7 Sezoni 74 - Gara 7
Arnaud Bizet Sezoni 74 - Gara 16 Sezoni 75 - Gara 8
Pieterjan Staessen Sezoni 77 - Gara 16 Sezoni 87 - Gara 17
Eduard Gindullin Sezoni 88 - Gara 4 Sezoni 88 - Gara 9
Mihail Morozov Sezoni 88 - Gara 13 Sezoni 88 - Gara 17
Geoff Atkin Sezoni 89 - Gara 4 Sezoni 89 - Gara 16
Vinicio Souza Sezoni 90 - Gara 1 Sezoni 90 - Gara 5

Vendos Ofertën tuaj

Ju duhet të keni hyrë brenda për të ofruar kontrata
Paga për garë:  $
Nënshkrimi në tarifë:  $
Bonus per fitore:  $ (Opsional)
Bonus për podium:  $ (Opsional)
Pikë bonus:  $ (Opsional)
Bonus per kampionatin e fituar:  $ (Opsional)
Numri i garave në kontratë:  (1 - 17)
Oferta e shikushme:
Current offer cost: $500.000 
Next offer cost increment in:

Shënim:

  • Nese shoferi pranon oferten juve ju duhet të paguani si kompensim shoferin e vjeter(50% te vlerës te ciles ju duhej t'ia paguanit deri ne fund te kontrates.)
  • Nëse doni të ndryshoni ofertën tuaj ju do të duhet të fshini atë dhe të bëni një të re për të cilën duhet të paguanin