Profili i pilotit: Nelson Pescarolo

Informacion i pilotit

Emri: Nelson Pescarolo
Kombësia:  (Francë)
 

Informacioni karrieres

Trofe: 0
Numri i garave: 135
Fitoret: 8
Podiume: 21
Pikët e shënuara: 268
Pole pozicione: 14
Xhirot e shpejta: 7
Pikët mesatare / garë: 1.99

Garat e preferuara

Ky shofer nuk ka njohur asnjë pistë të preferuar

Aftësitë e shoferit

???%

Mesatarja: 172 
Përqendrimi:
Talenti:
Agresiviteti:
Përvoja:
Njohuri teknike:
Qëndrueshmëria:
Karizëm:
Motivimi:

Reputacioni:

Pesha (kg): 74 
Mosha: 27 

Oferta nga

Ende asnje ofert per kete shofer

Ofertat totale: 0

historia e mëparshme e punes

Menagjeri Filloj Punën Mbaroi pune
James Atkinson Sezoni 81 - Gara 1 Sezoni 81 - Gara 9
Crescenzo Pezone Sezoni 81 - Gara 10 Sezoni 88 - Gara 17

Vendos Ofertën tuaj

Ju duhet të keni hyrë brenda për të ofruar kontrata
Paga për garë:  $
Nënshkrimi në tarifë:  $
Bonus per fitore:  $ (Opsional)
Bonus për podium:  $ (Opsional)
Pikë bonus:  $ (Opsional)
Bonus per kampionatin e fituar:  $ (Opsional)
Numri i garave në kontratë:  (1 - 17)
Oferta e shikushme:
Current offer cost: $500.000 
Next offer cost increment in:

Shënim:

  • Nese shoferi pranon oferten juve ju duhet të paguani si kompensim shoferin e vjeter(50% te vlerës te ciles ju duhej t'ia paguanit deri ne fund te kontrates.)
  • Nëse doni të ndryshoni ofertën tuaj ju do të duhet të fshini atë dhe të bëni një të re për të cilën duhet të paguanin