Profili i pilotit: Robbie Hill

Informacion i pilotit

Emri: Robbie Hill
Kombësia:  (Britani e Madhe)
 

Informacioni karrieres

Trofe: 0
Numri i garave: 208
Fitoret: 7
Podiume: 23
Pikët e shënuara: 262
Pole pozicione: 9
Xhirot e shpejta: 1
Pikët mesatare / garë: 1.26
Shoferi do dalë ne pension pas fundit të sezonit

Garat e preferuara

Oesterreichring, Poznan

Aftësitë e shoferit

???%

Mesatarja: 154 
Përqendrimi:
Talenti:
Agresiviteti:
Përvoja:
Njohuri teknike:
Qëndrueshmëria:
Karizëm:
Motivimi:

Reputacioni:

Pesha (kg): 83 
Mosha: 38 

Oferta nga

Ende asnje ofert per kete shofer

Ofertat totale: 0

historia e mëparshme e punes

Menagjeri Filloj Punën Mbaroi pune
Vedran Orlić Sezoni 72 - Gara 1 Sezoni 72 - Gara 10
Thomas Pettersson Sezoni 74 - Gara 1 Sezoni 74 - Gara 17
Manuel Couthino Sezoni 75 - Gara 3 Sezoni 75 - Gara 3
Marcin Sygut Sezoni 75 - Gara 6 Sezoni 75 - Gara 17
Paweł Marszutka Sezoni 76 - Gara 7 Sezoni 78 - Gara 13
Jorge Pell Sezoni 78 - Gara 17 Sezoni 79 - Gara 1
Paolo Di Giuseppe Sezoni 79 - Gara 4 Sezoni 79 - Gara 13
Dániel Hatházi Sezoni 79 - Gara 15 Sezoni 82 - Gara 2
Nikita Guidotti Sezoni 82 - Gara 13 Sezoni 84 - Gara 12
Giovanni Orecchioni Sezoni 84 - Gara 13 Sezoni 88 - Gara 12

Vendos Ofertën tuaj

Ju duhet të keni hyrë brenda për të ofruar kontrata
Paga për garë:  $
Nënshkrimi në tarifë:  $
Bonus per fitore:  $ (Opsional)
Bonus për podium:  $ (Opsional)
Pikë bonus:  $ (Opsional)
Bonus per kampionatin e fituar:  $ (Opsional)
Numri i garave në kontratë:  (1 - 17)
Oferta e shikushme:
Current offer cost: $500.000 
Next offer cost increment in:

Shënim:

  • Nese shoferi pranon oferten juve ju duhet të paguani si kompensim shoferin e vjeter(50% te vlerës te ciles ju duhej t'ia paguanit deri ne fund te kontrates.)
  • Nëse doni të ndryshoni ofertën tuaj ju do të duhet të fshini atë dhe të bëni një të re për të cilën duhet të paguanin