Profili i pilotit: Jose Cevert

Informacion i pilotit

Emri: Jose Cevert
Kombësia:  (Francë)
 

Informacioni karrieres

Trofe: 0
Numri i garave: 0
Fitoret: 0
Podiume: 0
Pikët e shënuara: 0
Pole pozicione: 0
Xhirot e shpejta: 0
Pikët mesatare / garë: -

Garat e preferuara

Serres, Miami, Fuji

Aftësitë e shoferit

???%

Mesatarja: 83 
Përqendrimi:
Talenti:
Agresiviteti:
Përvoja:
Njohuri teknike:
Qëndrueshmëria:
Karizëm:
Motivimi:

Reputacioni:

Pesha (kg): 75 
Mosha: 18 

Detajet e kontratës aktuale

Pronari aktual: Wiwik S
Grupi:Rookie - 64
Rroga:$1.044.000
Gjatësia e kontratës:2 gara

historia e mëparshme e punes

Menagjeri Filloj Punën Mbaroi pune
Wiwik S Sezoni 91 - Gara 4 Ende

Vendos Ofertën tuaj

Ju duhet të keni hyrë brenda për të ofruar kontrata
Paga për garë:  $
Nënshkrimi në tarifë:  $
Bonus per fitore:  $ (Opsional)
Bonus për podium:  $ (Opsional)
Pikë bonus:  $ (Opsional)
Bonus per kampionatin e fituar:  $ (Opsional)
Numri i garave në kontratë:  (1 - 17)
Oferta e shikushme:
Current offer cost: $500.000 
Next offer cost increment in:

Shënim:

  • Nese shoferi pranon oferten juve ju duhet të paguani si kompensim shoferin e vjeter(50% te vlerës te ciles ju duhej t'ia paguanit deri ne fund te kontrates.)
  • Nëse doni të ndryshoni ofertën tuaj ju do të duhet të fshini atë dhe të bëni një të re për të cilën duhet të paguanin