Profili i pilotit: Tim Briscoe

Informacion i pilotit

Emri: Tim Briscoe
Kombësia:  (Australi)
 

Informacioni karrieres

Trofe: 0
Numri i garave: 230
Fitoret: 12
Podiume: 35
Pikët e shënuara: 412
Pole pozicione: 8
Xhirot e shpejta: 9
Pikët mesatare / garë: 1.79

Garat e preferuara

Jyllands-Ringen, Kyalami

Aftësitë e shoferit

???%

Mesatarja: 163 
Përqendrimi:
Talenti:
Agresiviteti:
Përvoja:
Njohuri teknike:
Qëndrueshmëria:
Karizëm:
Motivimi:

Reputacioni:

Pesha (kg): 74 
Mosha: 35 

Oferta nga

Ende asnje ofert per kete shofer

Ofertat totale: 0

historia e mëparshme e punes

Menagjeri Filloj Punën Mbaroi pune
Alex Schi Sezoni 72 - Gara 6 Sezoni 72 - Gara 15
Tibor Kis Sezoni 74 - Gara 1 Sezoni 74 - Gara 17
Tibor Kis Sezoni 75 - Gara 1 Sezoni 75 - Gara 17
Tibor Kis Sezoni 76 - Gara 1 Sezoni 78 - Gara 17
Andrea Cavalieri Sezoni 79 - Gara 1 Sezoni 80 - Gara 17
Fábio Schrier Sezoni 81 - Gara 10 Sezoni 84 - Gara 9
Guilherme Oliveira Sezoni 85 - Gara 1 Sezoni 85 - Gara 17
Joscha Büllesbach Sezoni 86 - Gara 1 Sezoni 88 - Gara 17

Vendos Ofertën tuaj

Ju duhet të keni hyrë brenda për të ofruar kontrata
Paga për garë:  $
Nënshkrimi në tarifë:  $
Bonus per fitore:  $ (Opsional)
Bonus për podium:  $ (Opsional)
Pikë bonus:  $ (Opsional)
Bonus per kampionatin e fituar:  $ (Opsional)
Numri i garave në kontratë:  (1 - 17)
Oferta e shikushme:
Current offer cost: $500.000 
Next offer cost increment in:

Shënim:

  • Nese shoferi pranon oferten juve ju duhet të paguani si kompensim shoferin e vjeter(50% te vlerës te ciles ju duhej t'ia paguanit deri ne fund te kontrates.)
  • Nëse doni të ndryshoni ofertën tuaj ju do të duhet të fshini atë dhe të bëni një të re për të cilën duhet të paguanin