ndihme ne GPRO

ke nevoje per ndihme?

Në GPRO ne kemi mjaft dokumentacione të dobishme dhe këshilla për tu mesuar lojtareve te rinj lojën, por edhe informacione të vlefshme edhe për lojtaret më me pervoje, kur është e nevojshme.

Ti mund te gjesh ndihme në seksionet në vijim: