Statistika

Të gjitha statistikat e performancave të tërë kohërave
Statistikat e ekipit
Statistikat e aktivitetit ne loje
Statistikat e Forumit
Statistikat e kombeve
Statistika të tjera
Statistikat e arritjeve
Statistikat e stafit
Statistikat e GPRO Supporter

Holli i te famshmeve
(Fitore, podiume, pikë, gara, Pole , dhe xhirot me te shpejta ne grupin e Elites)
 
# Shte. Menagjeri Fitore Podiume Pikët Gara Pole Xhiro te shpejta
1.  Leandro Sereno7 110 318 3626 872 64 53
2.  Roland Postle7 83 202 2268 532 72 50
3.  Toygun Senler6 77 205 2456 559 72 69
4.  Christos Bobolis4 57 180 2070 634 59 28
5.  Zdenek Hladik3 56 128 1458 308 52 52
6.  Vladimir Islentiev2 50 166 1789 584 27 29
7.  Maxim Kotov2 49 74 823 255 33 31
8.  Jari Aareskoski3 45 111 1181 242 37 65
9.  Vsevolod Demydov2 43 130 1595 661 49 43
10.  Ioannis Dimitroglou4 43 128 1514 498 47 24
11.  Rimantas Sagatas2 41 98 1207 612 43 35
12.  Justinas Smyšliajevas4 41 93 1140 399 21 45
13.  Edvinas Pranculevicius2 40 151 1694 389 66 34
14.  Petar Totev3 29 54 552 85 25 19
15.  João Monteiro2 27 112 1373 448 48 30
16.  Heidi Aareskoski2 23 55 683 250 23 30
17.  Róbert László2 23 53 553 243 11 35
18.  Cristian Iorga1 20 54 605 136 6 29
19.  Jan Pavlicek2 19 81 793 222 23 21
20.  Gatis Laugalis1 17 70 812 220 22 12
21.  Paulo Pinto1 17 36 489 238 4 12
22.  Atis Praudins 14 44 643 344 22 25
23.  Florencia Caro 12 25 429 255 12 3
24.  Alpo Kaakinen1 11 32 360 160 6 8
25.  Radek Sus 11 24 253 204 8 3
26.  Jukka Sireni2 10 33 432 221 9 7
27.  Radek Czech2 10 35 347 277 7 7
28.  Mariano Torregomez 10 24 241 135 25 9
29.  Wojciech Uzikowski 8 47 650 287 6 13
30.  Tadas Bubelevičius 8 43 562 320 12 12