Statistika

Të gjitha statistikat e performancave të tërë kohërave
Statistikat e ekipit
Statistikat e aktivitetit ne loje
Statistikat e Forumit
Statistikat e kombeve
Statistika të tjera
Statistikat e arritjeve
Statistikat e stafit
Statistikat e GPRO Supporter

Arritjet e fundit te menaxherit

Trego:

 
Faqe [12 3 ... 24949 24950 24951 » Shpejt shkoni në faqen:
Menagjeri Grupi Arritje Arritur
 István FarkasPro - 5Dino
(Participate in 1000 races)
Sezoni 90 - Gara 12
29 Nëntor 2022, 21:32:53
 Aleksandar ŽabaljacRookie - 18Dino
(Participate in 1000 races)
Sezoni 90 - Gara 12
29 Nëntor 2022, 21:32:53
 Arthur CarvalhoRookie - 32Rookie blue flag wonder
(Xhiro cdo kundershtar ne nje gare ne Fillestar)
Sezoni 90 - Gara 12
29 Nëntor 2022, 21:32:53
 Giacomo MeleRookie - 123Rookie blue flag wonder
(Xhiro cdo kundershtar ne nje gare ne Fillestar)
Sezoni 90 - Gara 12
29 Nëntor 2022, 21:32:53
 Wes RichardRookie - 102Rookie blue flag wonder
(Xhiro cdo kundershtar ne nje gare ne Fillestar)
Sezoni 90 - Gara 12
29 Nëntor 2022, 21:32:53
 John SpartaRookie - 81Rookie blue flag wonder
(Xhiro cdo kundershtar ne nje gare ne Fillestar)
Sezoni 90 - Gara 12
29 Nëntor 2022, 21:32:53
 Pedro CoelhoRookie - 134Rookie blue flag wonder
(Xhiro cdo kundershtar ne nje gare ne Fillestar)
Sezoni 90 - Gara 12
29 Nëntor 2022, 21:32:53
 Edson JuniorRookie - 56Rookie blue flag wonder
(Xhiro cdo kundershtar ne nje gare ne Fillestar)
Sezoni 90 - Gara 12
29 Nëntor 2022, 21:32:53
 Pablo PiánRookie - 27Rookie blue flag wonder
(Xhiro cdo kundershtar ne nje gare ne Fillestar)
Sezoni 90 - Gara 12
29 Nëntor 2022, 21:32:53
 Carl KeatingAmateur - 5Amateur blue flag wonder
(Xhiro cdo kundershtar ne nje gare ne Amator)
Sezoni 90 - Gara 12
29 Nëntor 2022, 21:32:53
 Marco BergoglioAmateur - 2Amateur blue flag wonder
(Xhiro cdo kundershtar ne nje gare ne Amator)
Sezoni 90 - Gara 12
29 Nëntor 2022, 21:32:53
 Dávid SifkaAmateur - 77Amateur blue flag wonder
(Xhiro cdo kundershtar ne nje gare ne Amator)
Sezoni 90 - Gara 12
29 Nëntor 2022, 21:32:53
 Renaldi NarendraAmateur - 66Amateur blue flag wonder
(Xhiro cdo kundershtar ne nje gare ne Amator)
Sezoni 90 - Gara 12
29 Nëntor 2022, 21:32:53
 Bruno CestinoPro - 17Pro blue flag wonder
(Xhiro cdo kundershtar ne nje gare ne Pro)
Sezoni 90 - Gara 12
29 Nëntor 2022, 21:32:53
 Twig FahajiPro - 14Pro blue flag wonder
(Xhiro cdo kundershtar ne nje gare ne Pro)
Sezoni 90 - Gara 12
29 Nëntor 2022, 21:32:53
 Roland Postle9Pro - 21Pro blue flag wonder
(Xhiro cdo kundershtar ne nje gare ne Pro)
Sezoni 90 - Gara 12
29 Nëntor 2022, 21:32:53
 Geir PukkPro - 3Pro blue flag wonder
(Xhiro cdo kundershtar ne nje gare ne Pro)
Sezoni 90 - Gara 12
29 Nëntor 2022, 21:32:53
 Ania PiekarskaPro - 8Pro blue flag wonder
(Xhiro cdo kundershtar ne nje gare ne Pro)
Sezoni 90 - Gara 12
29 Nëntor 2022, 21:32:53
 Ezequiel IglesiasRookie - 145Rookie fast racer
(Te kesh kohën më të shpejtë të xhiros në të gjitha grupet në Fillestare)
Sezoni 90 - Gara 12
29 Nëntor 2022, 21:32:53
 Roland Postle9Pro - 21Pro top racer
(Të kesh kohën më të shpejtë të garës në të gjitha grupet në Pro)
Sezoni 90 - Gara 12
29 Nëntor 2022, 21:32:53
 Dániel HatháziAmateur - 26Amateur top qualifier
(Të kesh kohën më të shpejtë kualifikuese ne të gjitha grupet në Amator)
Sezoni 90 - Gara 12
29 Nëntor 2022, 21:32:53
 Tolis NasiosAmateur - 30Just don't scratch it
(Fito një garë në Elite, Master, Amator ose Pro duke xhiruar 0 rrezikun me pitstë të pastër)
Sezoni 90 - Gara 12
29 Nëntor 2022, 21:32:53
 Pedro HenriqueRookie - 63Rookie storm
(Bëni 5 xhiro rresht më të shpejtë të një sezoni në një grup Rookie)
Sezoni 90 - Gara 12
29 Nëntor 2022, 21:32:52
 Giacomo MeleRookie - 123Rookie executor
(Trego iniciativ në Zolder (Fillo një garë në Zolder nga pozicioni i parë))
Sezoni 90 - Gara 12
29 Nëntor 2022, 21:32:51
 Tomasz KałużnyRookie - 135Rookie executor
(Trego iniciativ në Zolder (Fillo një garë në Zolder nga pozicioni i parë))
Sezoni 90 - Gara 12
29 Nëntor 2022, 21:32:51
 Paulo Pinto1Amateur - 62Berserk Amateur
(I preferuar në Paul Ricard (Fito një garë në Paul Ricard))
Sezoni 90 - Gara 12
29 Nëntor 2022, 21:32:51
 Marcio RamosRookie - 150Berserk Rookie
(Vendos përsosmëri në Oesterreichring (Bëni garën në grup xhiro më të shpejtë në Oesterreichring))
Sezoni 90 - Gara 12
29 Nëntor 2022, 21:32:51
 Marco AntonioRookie - 28Berserk Rookie
(Vendos përsosmëri në Oesterreichring (Bëni garën në grup xhiro më të shpejtë në Oesterreichring))
Sezoni 90 - Gara 12
29 Nëntor 2022, 21:32:51
 Carl KeatingAmateur - 5Untouchable Amateur
(Fito 9 gara të sezonit në një grup Amatori)
Sezoni 90 - Gara 12
29 Nëntor 2022, 21:32:51
 Pete BramhallAmateur - 51Untouchable Amateur
(Fito 9 gara të sezonit në një grup Amatori)
Sezoni 90 - Gara 12
29 Nëntor 2022, 21:32:51
 Giacomo MeleRookie - 123Untouchable Rookie
(Fito 9 gara të sezonit në një grup Rookie)
Sezoni 90 - Gara 12
29 Nëntor 2022, 21:32:51
 Brandon Rey De ArmasRookie - 115Untouchable Rookie
(Fito 9 gara të sezonit në një grup Rookie)
Sezoni 90 - Gara 12
29 Nëntor 2022, 21:32:51
 Claudio NegriRookie - 65Untouchable Rookie
(Fito 9 gara të sezonit në një grup Rookie)
Sezoni 90 - Gara 12
29 Nëntor 2022, 21:32:51
 Krisztián VeinperlRookie - 122Untouchable Rookie
(Fito 9 gara të sezonit në një grup Rookie)
Sezoni 90 - Gara 12
29 Nëntor 2022, 21:32:51
 Ezequiel IglesiasRookie - 145Untouchable Rookie
(Fito 9 gara të sezonit në një grup Rookie)
Sezoni 90 - Gara 12
29 Nëntor 2022, 21:32:51
 Giacomo MeleRookie - 123Untouchable
(Fito 9 gara të sezonit në ndonjë grup)
Sezoni 90 - Gara 12
29 Nëntor 2022, 21:32:51
 Brandon Rey De ArmasRookie - 115Untouchable
(Fito 9 gara të sezonit në ndonjë grup)
Sezoni 90 - Gara 12
29 Nëntor 2022, 21:32:51
 Carl KeatingAmateur - 5Untouchable
(Fito 9 gara të sezonit në ndonjë grup)
Sezoni 90 - Gara 12
29 Nëntor 2022, 21:32:51
 Claudio NegriRookie - 65Untouchable
(Fito 9 gara të sezonit në ndonjë grup)
Sezoni 90 - Gara 12
29 Nëntor 2022, 21:32:51
 Ezequiel IglesiasRookie - 145Untouchable
(Fito 9 gara të sezonit në ndonjë grup)
Sezoni 90 - Gara 12
29 Nëntor 2022, 21:32:51
 Çağdaş İncesuRookie - 71Traveller
(Merr pjese ne gare ne cdo piste ne dispozicion)
Sezoni 90 - Gara 12
29 Nëntor 2022, 21:31:30
 Bálint GaricsAmateur - 52Traveller
(Merr pjese ne gare ne cdo piste ne dispozicion)
Sezoni 90 - Gara 12
29 Nëntor 2022, 21:31:30
 Szilvia MolnárAmateur - 38Traveller
(Merr pjese ne gare ne cdo piste ne dispozicion)
Sezoni 90 - Gara 12
29 Nëntor 2022, 21:31:30
 Zoltán KamarásAmateur - 52Traveller
(Merr pjese ne gare ne cdo piste ne dispozicion)
Sezoni 90 - Gara 12
29 Nëntor 2022, 21:31:30
 Fülöp CsorbaAmateur - 36Traveller
(Merr pjese ne gare ne cdo piste ne dispozicion)
Sezoni 90 - Gara 12
29 Nëntor 2022, 21:31:30
 Spyros GousoulisRookie - 68Traveller
(Merr pjese ne gare ne cdo piste ne dispozicion)
Sezoni 90 - Gara 12
29 Nëntor 2022, 21:31:30
 Ilona CsenkiAmateur - 56Traveller
(Merr pjese ne gare ne cdo piste ne dispozicion)
Sezoni 90 - Gara 12
29 Nëntor 2022, 21:31:30
 Péter VasziljevAmateur - 33Traveller
(Merr pjese ne gare ne cdo piste ne dispozicion)
Sezoni 90 - Gara 12
29 Nëntor 2022, 21:31:30
 Vitor SallesAmateur - 69Traveller
(Merr pjese ne gare ne cdo piste ne dispozicion)
Sezoni 90 - Gara 12
29 Nëntor 2022, 21:31:30
 Isabelle CorrêaAmateur - 27Traveller
(Merr pjese ne gare ne cdo piste ne dispozicion)
Sezoni 90 - Gara 12
29 Nëntor 2022, 21:31:30
 Gergő KovácsAmateur - 8Traveller
(Merr pjese ne gare ne cdo piste ne dispozicion)
Sezoni 90 - Gara 12
29 Nëntor 2022, 21:31:30
 Jarmo EloRookie - 118Traveller
(Merr pjese ne gare ne cdo piste ne dispozicion)
Sezoni 90 - Gara 12
29 Nëntor 2022, 21:31:30
 Alessandro FranciaAmateur - 26Traveller
(Merr pjese ne gare ne cdo piste ne dispozicion)
Sezoni 90 - Gara 12
29 Nëntor 2022, 21:31:30
 Diogo AleixoAmateur - 37Traveller
(Merr pjese ne gare ne cdo piste ne dispozicion)
Sezoni 90 - Gara 12
29 Nëntor 2022, 21:31:30
 Yonathan Ayrton FuenteRookie - 85Traveller
(Merr pjese ne gare ne cdo piste ne dispozicion)
Sezoni 90 - Gara 12
29 Nëntor 2022, 21:31:30
 Máté ÁgostonAmateur - 59Traveller
(Merr pjese ne gare ne cdo piste ne dispozicion)
Sezoni 90 - Gara 12
29 Nëntor 2022, 21:31:30
 Vitalij PetrovPro - 12Traveller
(Merr pjese ne gare ne cdo piste ne dispozicion)
Sezoni 90 - Gara 12
29 Nëntor 2022, 21:31:30
 Peter KovácsRookie - 128Traveller
(Merr pjese ne gare ne cdo piste ne dispozicion)
Sezoni 90 - Gara 12
29 Nëntor 2022, 21:31:30
 Aleksey AlekseevRookie - 33Traveller
(Merr pjese ne gare ne cdo piste ne dispozicion)
Sezoni 90 - Gara 12
29 Nëntor 2022, 21:31:30
 Luis PrietoRookie - 141Traveller
(Merr pjese ne gare ne cdo piste ne dispozicion)
Sezoni 90 - Gara 12
29 Nëntor 2022, 21:31:30
 Chris SwindellRookie - 35Traveller
(Merr pjese ne gare ne cdo piste ne dispozicion)
Sezoni 90 - Gara 12
29 Nëntor 2022, 21:31:30
 Reginaldo SchuldAmateur - 29Traveller
(Merr pjese ne gare ne cdo piste ne dispozicion)
Sezoni 90 - Gara 12
29 Nëntor 2022, 21:31:30
 Marcos DarchukAmateur - 58Traveller
(Merr pjese ne gare ne cdo piste ne dispozicion)
Sezoni 90 - Gara 12
29 Nëntor 2022, 21:31:30
 Anthony D'AmicoAmateur - 44Traveller
(Merr pjese ne gare ne cdo piste ne dispozicion)
Sezoni 90 - Gara 12
29 Nëntor 2022, 21:31:30
 David PanovPro - 7Traveller
(Merr pjese ne gare ne cdo piste ne dispozicion)
Sezoni 90 - Gara 12
29 Nëntor 2022, 21:31:30
 Paulo FortesRookie - 82Traveller
(Merr pjese ne gare ne cdo piste ne dispozicion)
Sezoni 90 - Gara 12
29 Nëntor 2022, 21:31:30
 Nikolay BaletskiyAmateur - 19Traveller
(Merr pjese ne gare ne cdo piste ne dispozicion)
Sezoni 90 - Gara 12
29 Nëntor 2022, 21:31:30
 Audrius MuraskaRookie - 15Traveller
(Merr pjese ne gare ne cdo piste ne dispozicion)
Sezoni 90 - Gara 12
29 Nëntor 2022, 21:31:30
 Vishagan EttikudiRookie - 149Rookie Grand Chelem
(Pole, xhiro me te shpejte, fito dhe udhehiq cdo xhiro ne garat per fillestare)
Sezoni 90 - Gara 12
29 Nëntor 2022, 21:31:27
 Vishagan EttikudiRookie - 149Grand Chelem
(Pole, xhiro me te shpejte, fito dhe udhehiq cdo xhiro ne gare)
Sezoni 90 - Gara 12
29 Nëntor 2022, 21:31:27
 Christopher MoraesRookie - 104Rookie Grand Chelem
(Pole, xhiro me te shpejte, fito dhe udhehiq cdo xhiro ne garat per fillestare)
Sezoni 90 - Gara 12
29 Nëntor 2022, 21:31:23
 Christopher MoraesRookie - 104Grand Chelem
(Pole, xhiro me te shpejte, fito dhe udhehiq cdo xhiro ne gare)
Sezoni 90 - Gara 12
29 Nëntor 2022, 21:31:23
 Carl KeatingAmateur - 5Amateur Grand Chelem
(Pole, xhiro me te shpejte, fito dhe udhehiq cdo xhiro ne garat Amator)
Sezoni 90 - Gara 12
29 Nëntor 2022, 21:31:23
 Carl KeatingAmateur - 5Grand Chelem
(Pole, xhiro me te shpejte, fito dhe udhehiq cdo xhiro ne gare)
Sezoni 90 - Gara 12
29 Nëntor 2022, 21:31:23
 Marco BergoglioAmateur - 2Amateur Grand Chelem
(Pole, xhiro me te shpejte, fito dhe udhehiq cdo xhiro ne garat Amator)
Sezoni 90 - Gara 12
29 Nëntor 2022, 21:31:19
 Marco BergoglioAmateur - 2Grand Chelem
(Pole, xhiro me te shpejte, fito dhe udhehiq cdo xhiro ne gare)
Sezoni 90 - Gara 12
29 Nëntor 2022, 21:31:19
 Tony CullenMaster - 2Master Grand Chelem
(Pole, xhiro me te shpejte, fito dhe udhehiq cdo xhiro ne garat Master)
Sezoni 90 - Gara 12
29 Nëntor 2022, 21:31:13
 Tony CullenMaster - 2Grand Chelem
(Pole, xhiro me te shpejte, fito dhe udhehiq cdo xhiro ne gare)
Sezoni 90 - Gara 12
29 Nëntor 2022, 21:31:13
 John DefAmateur - 6Amateur Grand Chelem
(Pole, xhiro me te shpejte, fito dhe udhehiq cdo xhiro ne garat Amator)
Sezoni 90 - Gara 12
29 Nëntor 2022, 21:31:07
 John DefAmateur - 6Grand Chelem
(Pole, xhiro me te shpejte, fito dhe udhehiq cdo xhiro ne gare)
Sezoni 90 - Gara 12
29 Nëntor 2022, 21:31:07
 Mátyás KovácsRookie - 95Rookie Grand Chelem
(Pole, xhiro me te shpejte, fito dhe udhehiq cdo xhiro ne garat per fillestare)
Sezoni 90 - Gara 12
29 Nëntor 2022, 21:30:57
 Wilmar RauRookie - 118Rookie Grand Chelem
(Pole, xhiro me te shpejte, fito dhe udhehiq cdo xhiro ne garat per fillestare)
Sezoni 90 - Gara 12
29 Nëntor 2022, 21:30:57
 Wilmar RauRookie - 118Grand Chelem
(Pole, xhiro me te shpejte, fito dhe udhehiq cdo xhiro ne gare)
Sezoni 90 - Gara 12
29 Nëntor 2022, 21:30:57
 Charles KurzPro - 15Pro Grand Chelem
(Pole, xhiro me te shpejte, fito dhe udhehiq cdo xhiro ne garat PRO)
Sezoni 90 - Gara 12
29 Nëntor 2022, 21:30:50
 Charles KurzPro - 15Grand Chelem
(Pole, xhiro me te shpejte, fito dhe udhehiq cdo xhiro ne gare)
Sezoni 90 - Gara 12
29 Nëntor 2022, 21:30:50
 Geir PukkPro - 3Pro Grand Chelem
(Pole, xhiro me te shpejte, fito dhe udhehiq cdo xhiro ne garat PRO)
Sezoni 90 - Gara 12
29 Nëntor 2022, 21:30:43
 Dávid SifkaAmateur - 77Amateur Grand Chelem
(Pole, xhiro me te shpejte, fito dhe udhehiq cdo xhiro ne garat Amator)
Sezoni 90 - Gara 12
29 Nëntor 2022, 21:30:42
 Dávid SifkaAmateur - 77Grand Chelem
(Pole, xhiro me te shpejte, fito dhe udhehiq cdo xhiro ne gare)
Sezoni 90 - Gara 12
29 Nëntor 2022, 21:30:42
 Bruno CestinoPro - 17Ultimate humiliation
(Fito një garë në Elite, Master apo Pro, perpara çdo shofer tjetër në garë.)
Sezoni 90 - Gara 12
29 Nëntor 2022, 21:26:36
 Twig FahajiPro - 14Ultimate humiliation
(Fito një garë në Elite, Master apo Pro, perpara çdo shofer tjetër në garë.)
Sezoni 90 - Gara 12
29 Nëntor 2022, 21:26:34
 Ania PiekarskaPro - 8Ultimate humiliation
(Fito një garë në Elite, Master apo Pro, perpara çdo shofer tjetër në garë.)
Sezoni 90 - Gara 12
29 Nëntor 2022, 21:26:29
 Geir PukkPro - 3Ultimate humiliation
(Fito një garë në Elite, Master apo Pro, perpara çdo shofer tjetër në garë.)
Sezoni 90 - Gara 12
29 Nëntor 2022, 21:26:21
 Almantas ArbaRookie - 75Drama queen
(Fito një garë duke e parakaluar në gjiron e fundit)
Sezoni 90 - Gara 12
29 Nëntor 2022, 21:26:02
 Mathias XapioAmateur - 18Drama queen
(Fito një garë duke e parakaluar në gjiron e fundit)
Sezoni 90 - Gara 12
29 Nëntor 2022, 21:26:02
 Jose Luis Gasca LeyvaRookie - 62Drama queen
(Fito një garë duke e parakaluar në gjiron e fundit)
Sezoni 90 - Gara 12
29 Nëntor 2022, 21:26:02
 John Jairo Sanchez LeonRookie - 71Drama queen
(Fito një garë duke e parakaluar në gjiron e fundit)
Sezoni 90 - Gara 12
29 Nëntor 2022, 21:26:02
 Wilian SilvaRookie - 5Drama queen
(Fito një garë duke e parakaluar në gjiron e fundit)
Sezoni 90 - Gara 12
29 Nëntor 2022, 21:26:02
 Hildo GalindoRookie - 73Drama queen
(Fito një garë duke e parakaluar në gjiron e fundit)
Sezoni 90 - Gara 12
29 Nëntor 2022, 21:26:02
 Rogerio FonsecaRookie - 127Drama queen
(Fito një garë duke e parakaluar në gjiron e fundit)
Sezoni 90 - Gara 12
29 Nëntor 2022, 21:26:02
 Fabio ZambettaRookie - 35Better than sex
(Garo të paktën një herë si një përkrahës GPRO Supporter)
Sezoni 90 - Gara 12
29 Nëntor 2022, 21:25:59
Faqe [12 3 ... 24949 24950 24951 » Shpejt shkoni në faqen: