CHAOS ( Panther Racing)

Pedro Estrada

Statistikat e skuadresKlikoni për të shtuar / hequr ekipin nga lista juaj e ekipeve të shiquarat

Makina e Ekipit:

Emri i Ekipit: CHAOS ( Panther Racing)
Websiti i skuadrës: Asnjë
Themeluar: Ndërmjet S21 dhe S22
Titujt: 0
Fitove kupen nukaut: 0
Gjithsej pikët: 10,132.60
Mesatarja pikëve/garë: 11.17
Mesatarja pikëve/sezon: 189.92
Renditja mesatare e pozicionit: 412.67
Me së shumti pikë të fituara në një garë: 36.13 (Sezoni 48 - Gara 1)
Pozicioni Sezonal: 712
Piket sezonale: 0
Arritjet e ekipit:

14% hapur

 (3/21)
Shumica e anëtarëve në Elite: 0
Anëtarët sjellë në Elite: 0
Numri i garave të përfaqësuara në:
Elite:0(0%)
Master:47(0.8%)
Pro:1006(17.2%)
Amateur:3187(54.4%)
Rookie:1620(27.6%)
Cumulative results:
Fitore:330(5.6%)
Podiume:874(14.9%)
Results this season:
Fitore:0
Podiume:0
Numri i përkrahësve: 0
Vënde te lira: 9

Anëtarët e Ekipit

Vend Sht. Menagjeri Grupi Kontributi
01. Pedro Estrada Rookie - 70 0% (1.4%)Logoja e Ekipit

Informacion  |   Statistikat e anëtare  |   Arritjet  |   Historia  |   Ngjarjet  |   Vizitore
Miembros del equipo

Pedro Estrada


salon de la fama:
Mircea Petran
Pedro Estrada
Dair Lago
Glenn Sciberras
Marc De Guirior
Keith Sephton
Antonio Lisboa
Kelsey Sciberras
Herry Sebastian Patrama
Shawn Deguara
Luciano Calegaro
Antonio Jose Bustos
Dimitri Ivanov
Antonio Lisboa
Ivan Kaunitz
Tristan Lassitier

Liderado Por:
Pedro Estrada

Equipo Creado por:
Keith Sephton