Venturi Larousse

Patrice CottyJuste LeblancStéphane LaviosPierre LuthonJean-luc AstiéJean DemaretNicolas CiapparaJack CélaireGreg MorelCyril Bero

Statistikat e skuadresKlikoni për të shtuar / hequr ekipin nga lista juaj e ekipeve të shiquarat

Emri i Ekipit: Venturi Larousse
Websiti i skuadrës: Asnjë
Themeluar: Ndërmjet S67 dhe S68
Titujt: 0
Fitove kupen nukaut: 0
Gjithsej pikët: 1,979.00
Mesatarja pikëve/garë: 14.04
Mesatarja pikëve/sezon: 238.60
Renditja mesatare e pozicionit: 311.76
Me së shumti pikë të fituara në një garë: 25.47 (Sezoni 73 - Gara 17)
Pozicioni Sezonal: 242
Piket sezonale: 81.6002
Arritjet e ekipit:

10% hapur

 (2/21)
Shumica e anëtarëve në Elite: 0
Anëtarët sjellë në Elite: 0
Numri i garave të përfaqësuara në:
Elite:0(0%)
Master:0(0%)
Pro:27(2.1%)
Amateur:838(65%)
Rookie:425(32.9%)
Cumulative results:
Fitore:41(3.2%)
Podiume:153(11.9%)
Results this season:
Fitore:0
Podiume:2
Numri i përkrahësve: 2
Vënde te lira: 0

Anëtarët e Ekipit

Vend Sht. Menagjeri Grupi Kontributi
01. Patrice Cotty Amateur - 43 4.2% (12.2%)
02. Juste Leblanc Amateur - 71 21.1% (14.5%)
03. Stéphane Lavios Amateur - 21 10.5% (10.5%)
04. Pierre Luthon Amateur - 91 12.4% (11.8%)
05. Jean-luc Astié Amateur - 63 6.9% (10.3%)
06. Jean Demaret Amateur - 58 11.8% (9.4%)
07. Nicolas Ciappara Amateur - 81 4.7% (9.4%)
08. Jack Célaire Amateur - 21 6.2% (5.6%)
09. Greg Morel Amateur - 3 15.5% (7.1%)
10. Cyril Bero Amateur - 89 6.7% (2.9%)

Logoja e Ekipit

Informacion  |   Statistikat e anëtare  |   Arritjet  |   Historia  |   Ngjarjet  |   Vizitore
Venturi Larousse Lamborghini, nouvelle équipe francophone, pour progresser ensemble et s'amuser dans la bonne humeur.
Entraide, stratégie, réglages etc.
Bonne chance pour la nouvelle saison.

Saison 68 création de l'équipe: