ONLY FOR FUN

Antonios Manalis

Statistikat e skuadresKlikoni për të shtuar / hequr ekipin nga lista juaj e ekipeve të shiquarat

Makina e Ekipit:

Emri i Ekipit: ONLY FOR FUN
Websiti i skuadrës: Asnjë
Themeluar: Ndërmjet S16 dhe S17
Titujt: 0
Fitove kupen nukaut: 0
Gjithsej pikët: 12,145.50
Mesatarja pikëve/garë: 12.34
Mesatarja pikëve/sezon: 209.83
Renditja mesatare e pozicionit: 400.40
Me së shumti pikë të fituara në një garë: 35.67 (Sezoni 24 - Gara 13)
Pozicioni Sezonal: 694
Piket sezonale: 0
Arritjet e ekipit:

14% hapur

 (3/21)
Shumica e anëtarëve në Elite: 0
Anëtarët sjellë në Elite: 0
Numri i garave të përfaqësuara në:
Elite:0(0%)
Master:144(2.2%)
Pro:986(15.4%)
Amateur:3014(47.1%)
Rookie:2258(35.3%)
Cumulative results:
Fitore:266(4.2%)
Podiume:856(13.4%)
Results this season:
Fitore:0
Podiume:0
Numri i përkrahësve: 0
Vënde te lira: 9

Anëtarët e Ekipit

Vend Sht. Menagjeri Grupi Kontributi
01. Antonios Manalis Amateur - 70 0% (5.3%)Logoja e Ekipit

Informacion  |   Statistikat e anëtare  |   Arritjet  |   Historia  |   Ngjarjet  |   Vizitore
ONLY FOR FUN(NO RULES)