Maranello Racing Team

Statistikat e skuadresKlikoni për të shtuar / hequr ekipin nga lista juaj e ekipeve të shiquarat

Emri i Ekipit: Maranello Racing Team
Websiti i skuadrës: Asnjë
Themeluar: Sezoni 18 - Gara 2
Titujt: 0
Fitove kupen nukaut: 0
Gjithsej pikët: 8,329.70
Mesatarja pikëve/garë: 8.64
Mesatarja pikëve/sezon: 146.89
Renditja mesatare e pozicionit: 532.25
Me së shumti pikë të fituara në një garë: 28.47 (Sezoni 23 - Gara 6)
Pozicioni Sezonal: 751
Piket sezonale: 0
Arritjet e ekipit:

5% hapur

 (1/21)
Shumica e anëtarëve në Elite: 0
Anëtarët sjellë në Elite: 0
Numri i garave të përfaqësuara në:
Elite:0(0%)
Master:0(0%)
Pro:156(2.9%)
Amateur:2128(38.9%)
Rookie:3187(58.3%)
Cumulative results:
Fitore:222(4.1%)
Podiume:765(14%)
Results this season:
Fitore:0
Podiume:0
Numri i përkrahësve: 0
Vënde te lira: 0 (Skuadra JoAktive)

Merre përsipër këtë ekip

Duke marrë përsipër një ekip te likuiduar kushton $5.000.000 në qoftë se ju keni qenë një anëtar i ekipit në të kaluarën, në të kundërtën kjo do t'ju kushtojë $7.500.000. Informacioni brenda forumit te ekipit (në rast se ekipi ka një) nuk është pjesë e procesit të marrë përsipër dhe do të fshihet tërësisht para se të marrë përsipër. Pjesa tjetër si logot makina etj nuk do ndryshojne Ju nuk mund ta merrni përsipër një skuadër nëse ju jeni ne bilanc negativ ose rookie

Marrë përsipër Maranello Racing Team do të kushtojë $7.500.000..

Logoja e Ekipit

Informacion  |   Statistikat e anëtare  |   Arritjet  |   Historia  |   Ngjarjet  |   Vizitore
Maranello Racing Team

Il gruppo ha appena cambiato nome, creato da un TIFOSO Ferrari, dedicato a chi ama l'Italia e la Ferrari.

Ma non solo!