Fiorano

Pista Të dhëna teknike
Vend: Itali Forcë: 8
Data: Jo në kalendar Trajtimi: 6
Gjatesia e garës: 238.6Km Akselërim: 7
Xhiro: 79 Forca shtytëse: Medium
Gjatesia e turit: 3.02 Km Tejkalim: Medium
Shpejtësia mesatare: 187.5 km/h ngurtësia e Pezullimit: Fortë
Grand Prix të mbajtura: 13 Konsumi i karburantit: Shumë i lartë
Numri i qosheve: 14 Nxemja e gomave: I lartë
Koha brenda / jashtë piteve: 16.5s Gjendja ferkimit: E ulet
Kategoria: ish F1
Rekordet
View best qualifying laps of all managers
Sezoni Xhiro më e mirë e kualifikimit
S39, R8
10 Dhjetor, 2013
Rimantas Sagatas2 58.191s
Sezoni Master
S39, R8
10 Dhjetor, 2013
Piotr Wechterowicz 59.717s
Sezoni Pro
S62, R14
16 Janar, 2018
Alexandru Diaconu 1:00.106s
Sezoni Amateur
S74, R16
2 Mars, 2020
Zoltan Maltesics 1:01.659s
Sezoni Rookie
S74, R16
29 Shkurt, 2020
Nicolás Soto 1:03.402s
View best race laps of all managers
Sezoni Rekordi i pistës
S62, R14
16 Janar, 2018
Róbert László 57.989s
Sezoni Master
S74, R16
3 Mars, 2020
Joachim Rang 59.168s
Sezoni Pro
S74, R16
3 Mars, 2020
Jônatas Paiva 59.829s
Sezoni Amateur
S62, R14
16 Janar, 2018
Geoffrey Stanislawski 1:00.963s
Sezoni Rookie
S74, R16
3 Mars, 2020
Nicolás Soto 1:01.283s
Përshkrimi

Ndërtuar në vitin 1971, në një ngastër të tokës në afërsi të fabrikës Maranello tyre, ky qark është përdorur ekskluzivisht si një objekt testimi nga Ferrari, për zhvillimin e dy makinave F1 dhe automjetet rrugore. Ndërtuar në vetëm disa muaj, objektit krenohet me gjendjen e teknologjisë së artit, duke përfshirë TV qark të mbyllur dhe kohën elektronike.Shpejtësia mesatare xhiron e makinave Formula 1 i kalon 180 km / h, me një shpejtësi të lartë prej rreth 300 km / h.

Duke pasur parasysh paraqitjen gjarpërues e qark, kjo është veçanërisht e dobishme për testimin dhe rregullim para gara në qarqeve si Monakos. Designers janë përpjekur edhe për të replikuar disa nga llojet e ndryshme qoshe hasur në kalendarin e kampionatit botëror, duke përfshirë shembuj Rascasse nga Monako dhe Brunnchen nga Nürburgring.

Historia
Sezoni Gara Fituesi Pole pozicione Xhiron më të shpejtë
1 Pist Testi Total test laps: 111599
Your test laps: ???
- Michael Fletcher
1:00.531s
Testimet e meparshme
Rezultatet e testimeve
3 7 Petar Totev
1h24:59.295s
Mariano Torregomez
2:12.517s
Daniel Cotlo
1:01.919s
Rezultatet kualifikuese
Përmbledhja e garës | Përsëritja e garës
10 Pist Testi Total test laps: 324520
Your test laps: ???
- Martynas Molneris
57.655s
Testimet e meparshme
Rezultatet e testimeve
11 5 Leandro Sereno
1h20:35.328s
Leandro Sereno
1:57.879s
Jari Aareskoski
59.299s
Rezultatet kualifikuese
Përmbledhja e garës | Përsëritja e garës
23 11 Zdenek Hladik1
1h21:26.893s
Zdenek Hladik1
2:00.975s
Edvinas Pranculevicius1
1:00.409s
Rezultatet kualifikuese
Përmbledhja e garës | Përsëritja e garës
29 6 Marek Marchewka
1h20:45.515s
Marek Marchewka
1:58.240s
Justinas Smyšliajevas3
59.429s
Rezultatet kualifikuese
Përmbledhja e garës | Përsëritja e garës
34 12 Leandro Sereno4
1h26:06.143s
João Monteiro
2:14.392s
Roman Maksimenkov
1:00.339s
Rezultatet kualifikuese
Përmbledhja e garës | Përsëritja e garës
39 8 Toygun Senler4
1h20:41.271s
Rimantas Sagatas2
1:57.383s
Michael Winkley
59.214s
Rezultatet kualifikuese
Përmbledhja e garës | Përsëritja e garës
46 2 Leandro Sereno6
1h20:58.758s
Daniel Comalada
1:58.114s
Sergey Sergeev
59.616s
Rezultatet kualifikuese
Përmbledhja e garës | Përsëritja e garës
47 8 Christos Bobolis
1h21:18.810s
Sujay Warrier
1:58.118s
Jarek Rychlicki
59.679s
Rezultatet kualifikuese
Përmbledhja e garës | Përsëritja e garës
52 5 Roland Postle4
1h27:35.074s
Jan Pavlicek1
2:15.371s
Mark Webster
59.736s
Rezultatet kualifikuese
Përmbledhja e garës | Përsëritja e garës
54 Pist Testi Total test laps: 1291223
Your test laps: ???
- Dmitri Nadkho
57.711s
Testimet e meparshme
Rezultatet e testimeve
57 7 Florencia Caro
1h20:29.633s
Christos Bobolis3
2:07.311s
Jarosław Nowacki
58.943s
Rezultatet kualifikuese
Përmbledhja e garës | Përsëritja e garës
62 14 Jakab Zoltan
1h20:10.660s
Roland Postle5
1:58.718s
Róbert László
57.989s
Rezultatet kualifikuese
Përmbledhja e garës | Përsëritja e garës
69 2 Jens Frostrup
1h32:39.911s
Róbert László2
2:16.875s
David Jones-Winkley
1:08.302s
Rezultatet kualifikuese
Përmbledhja e garës | Përsëritja e garës
74 16 Roland Postle7
1h19:59.998s
Roland Postle7
1:59.324s
Rogerio Mandler
58.030s
Rezultatet kualifikuese
Përmbledhja e garës | Përsëritja e garës