Brno

Pista Të dhëna teknike
Vend: Republika Çeke Forcë: 12
Data: 2 Prill, 2024 Trajtimi: 12
Gjatesia e garës: 308Km Akselërim: 14
Xhiro: 57 Forca shtytëse: Medium
Gjatesia e turit: 5.404 Km Tejkalim: lehtë
Shpejtësia mesatare: 211.92 km/h ngurtësia e Pezullimit: Medium
Grand Prix të mbajtura: 22 Konsumi i karburantit: Medium
Numri i qosheve: 15 Nxemja e gomave: I lartë
Koha brenda / jashtë piteve: 14s Gjendja ferkimit: Normale
Kategoria: Jo në F1
Rekordet
View best qualifying laps of all managers
Sezoni Xhiro më e mirë e kualifikimit
S49, R1
28 Gusht, 2015
Andrej Borsuk 1:32.902s
Sezoni Master
S96, R13
15 Dhjetor, 2023
Laurent Quinet 1:33.753s
Sezoni Pro
S96, R13
14 Dhjetor, 2023
Alexander Michaels 1:35.560s
Sezoni Amateur
S58, R17
18 Maj, 2017
Adir Babaros 1:37.796s
Sezoni Rookie
S37, R16
27 Gusht, 2013
Kevin Vierra 1:41.034s
View best race laps of all managers
Sezoni Rekordi i pistës
S98, R8
2 Prill, 2024
Lorenzo Di Buono 1:31.792s
Sezoni Master
S96, R13
15 Dhjetor, 2023
Laurent Quinet 1:33.413s
Sezoni Pro
S96, R13
15 Dhjetor, 2023
Alexandre Prost 1:34.061s
Sezoni Amateur
S58, R17
19 Maj, 2017
Yaropolk Tirolsky 1:35.086s
Sezoni Rookie
S58, R17
19 Maj, 2017
Richard Sweatt 1:37.329s

Wet track records
View best qualifying laps of all managers
Sezoni Xhiro më e mirë e kualifikimit
S40, R10
25 Shkurt, 2014
Sion Francis 1:48.257s
Sezoni Master
S55, R14
1 Nëntor, 2016
Edson Tirelli 1:49.070s
Sezoni Pro
S55, R14
1 Nëntor, 2016
Juan Pablo Romagnoni 1:50.727s
Sezoni Amateur
S55, R14
1 Nëntor, 2016
Michael Franks 1:52.812s
Sezoni Rookie
S55, R14
1 Nëntor, 2016
Floris Maljers 1:56.728s
View best race laps of all managers
Sezoni Rekordi i pistës
S55, R14
1 Nëntor, 2016
José Abi Jaudi 1:46.560s
Sezoni Master
S55, R14
1 Nëntor, 2016
Martin Freeth 1:48.092s
Sezoni Pro
S55, R14
1 Nëntor, 2016
Czétényi Sándor 1:49.628s
Sezoni Amateur
S55, R14
1 Nëntor, 2016
Harri Honkamäki 1:51.787s
Sezoni Rookie
S55, R14
1 Nëntor, 2016
Floris Maljers 1:54.846s
Përshkrimi

Qark Masaryk ose Masarykring, tani të referuara si Circuit Brno, është një qark çek gara vendosur afër qytetit të Brno në Kohoutovice. Ajo është përdorur para dhe pas Luftës së Dytë Botërore për ngjarje të tilla si Grand Prix Masaryk matur deri në 19 milje (31 km), në gjatësi përpara ekzistencën e Formula One. Ajo ishte më parë vendin e para-luftës Czechoslovakian Grand Prix dhe tani është përdorur kryesisht për garat me motor. në 1962, ishte shkurtuar rrugën përsëri për 8,66 milje (13,94 km). Rrugën e tanishme është ndërtuar në gjysmën e dytë të viteve 1980. Qark ka undulations dhe twists të shumta dhe të kthehet. Kjo do të thotë se ka shumë mundësi nëse tejkaloi në qark. Qark ka marrë një lavdërim të lartë nga riders MotoGP, me tejkaloi opportunites në çdo qoshe Touring Car Championship World, Formula Dy, FIA GT1, dhe MotoGP Superbike World Championship janë aktuale e saj pesë ngjarjeve botërore. Source: Wikipedia

Historia
Sezoni Gara Fituesi Pole pozicione Xhiron më të shpejtë
17 11 Leandro Sereno1
1h46:09.007s
Toygun Senler
3:11.712s
Toygun Senler
1:36.287s
Rezultatet kualifikuese
Përmbledhja e garës | Përsëritja e garës
19 6 Vladimir Islentiev2
1h45:26.322s
Toygun Senler1
3:09.827s
Toygun Senler1
1:42.026s
Rezultatet kualifikuese
Përmbledhja e garës | Përsëritja e garës
22 1 Zdenek Hladik
1h31:54.086s
Edvinas Pranculevicius1
3:08.814s
Justinas Smyšliajevas
1:34.171s
Rezultatet kualifikuese
Përmbledhja e garës | Përsëritja e garës
23 3 Leandro Sereno2
1h39:04.333s
Edvinas Pranculevicius1
3:11.119s
Justinas Smyšliajevas
1:35.447s
Rezultatet kualifikuese
Përmbledhja e garës | Përsëritja e garës
26 9 Zdenek Hladik3
1h31:39.302s
Zdenek Hladik3
3:09.609s
Zdenek Hladik3
1:34.430s
Rezultatet kualifikuese
Përmbledhja e garës | Përsëritja e garës
31 15 Rimantas Sagatas
1h38:05.320s
Tomasz Kaminski
3:25.121s
Tomasz Kaminski
1:35.128s
Rezultatet kualifikuese
Përmbledhja e garës | Përsëritja e garës
35 12 Rimantas Sagatas1
1h32:04.699s
Vsevolod Demydov
3:09.836s
Vsevolod Demydov
1:34.026s
Rezultatet kualifikuese
Përmbledhja e garës | Përsëritja e garës
37 16 Leandro Sereno5
1h36:39.156s
Christos Bobolis
3:08.262s
Leandro Sereno5
1:33.912s
Rezultatet kualifikuese
Përmbledhja e garës | Përsëritja e garës
40 10 Rafael Mantovani
1h41:19.601s
Rimantas Sagatas2
3:37.987s
Vsevolod Demydov1
1:34.444s
Rezultatet kualifikuese
Përmbledhja e garës | Përsëritja e garës
45 6 Roland Postle1
1h32:19.421s
Leandro Sereno6
3:09.279s
Stefan Gommans
1:35.107s
Rezultatet kualifikuese
Përmbledhja e garës | Përsëritja e garës
49 1 Andrej Borsuk
1h31:13.914s
Andrej Borsuk
3:06.829s
Andrej Borsuk
1:33.844s
Rezultatet kualifikuese
Përmbledhja e garës | Përsëritja e garës
55 14 Christos Bobolis3
1h44:19.231s
Jan Pavlicek2
3:38.327s
José Abi Jaudi
1:46.560s
Rezultatet kualifikuese
Përmbledhja e garës | Përsëritja e garës
58 17 Jakab Zoltan
1h32:08.765s
Rimantas Sagatas2
3:10.187s
Justinas Smyšliajevas4
1:33.750s
Rezultatet kualifikuese
Përmbledhja e garës | Përsëritja e garës
62 17 Christos Bobolis4
1h31:42.524s
Theodosis Vogiatzis
3:08.014s
Marek Hajnrych
1:32.691s
Rezultatet kualifikuese
Përmbledhja e garës | Përsëritja e garës
67 16 Róbert László1
1h31:27.377s
Ioannis Dimitroglou3
3:09.109s
Róbert László1
1:32.571s
Rezultatet kualifikuese
Përmbledhja e garës | Përsëritja e garës
73 12 Jan Velske1
1h31:02.259s
Nevzat Kasapoglu
3:11.819s
Carlos Esparza
1:32.615s
Rezultatet kualifikuese
Përmbledhja e garës | Përsëritja e garës
77 4 Roland Postle9
1h31:11.553s
Andreas Ramann
3:07.875s
Andreas Ramann
1:31.830s
Rezultatet kualifikuese
Përmbledhja e garës | Përsëritja e garës
83 6 George Slater
1h31:21.097s
Ignacio Belatti
3:09.166s
Ignacio Belatti
1:32.561s
Rezultatet kualifikuese
Përmbledhja e garës | Përsëritja e garës
87 12 Rimantas Sagatas2
1h30:36.652s
Rimantas Sagatas2
3:09.194s
Rafal Celejewski
1:32.695s
Rezultatet kualifikuese
Përmbledhja e garës | Përsëritja e garës
92 1 Wouter Teuwen
1h30:54.033s
Dominiek Van West
3:08.947s
Wouter Teuwen
1:32.219s
Rezultatet kualifikuese
Përmbledhja e garës | Përsëritja e garës
96 13 Wouter Teuwen2
1h30:31.808s
Wouter Teuwen2
3:07.658s
Wouter Teuwen2
1:32.314s
Rezultatet kualifikuese
Përmbledhja e garës | Përsëritja e garës
98 8 Lorenzo Di Buono
1h30:42.707s
Daniele Bontempo
3:07.475s
Lorenzo Di Buono
1:31.792s
Rezultatet kualifikuese
Përmbledhja e garës | Përsëritja e garës