Indianapolis Oval

Pista Të dhëna teknike
Vend: Shtetet e Bashkuara Forcë: 17
Data: Jo në kalendar Trajtimi: 9
Gjatesia e garës: 804.4Km Akselërim: 2
Xhiro: 200 Forca shtytëse: Ulët
Gjatesia e turit: 4.022 Km Tejkalim: Shumë e lehtë
Shpejtësia mesatare: 471.65 km/h ngurtësia e Pezullimit: Goma te buta
Grand Prix të mbajtura: 14 Konsumi i karburantit: Shumë i lartë
Numri i qosheve: 4 Nxemja e gomave: Ulët
Koha brenda / jashtë piteve: 45s Gjendja ferkimit: E ulet
Kategoria: Jo në F1
Rekordet
View best qualifying laps of all managers
Sezoni Xhiro më e mirë e kualifikimit
S74, R10
10 Shkurt, 2020
Yug Desai1 33.820s
Sezoni Master
S74, R10
8 Shkurt, 2020
Joachim Rang 36.446s
Sezoni Pro
S74, R10
10 Shkurt, 2020
Stephen Montague 37.022s
Sezoni Amateur
S74, R10
9 Shkurt, 2020
Brad Marshall 38.694s
Sezoni Rookie
S74, R10
8 Shkurt, 2020
Maciek Paruch 39.169s
View best race laps of all managers
Sezoni Rekordi i pistës
S78, R8
13 Tetor, 2020
Yug Desai2 30.699s
Sezoni Master
S74, R10
11 Shkurt, 2020
Joachim Rang 32.923s
Sezoni Pro
S74, R10
11 Shkurt, 2020
Rei Frost 34.767s
Sezoni Amateur
S74, R10
11 Shkurt, 2020
Martin Rosina 36.890s
Sezoni Rookie
S74, R10
11 Shkurt, 2020
Maciek Paruch 37.686s

Wet track records
View best qualifying laps of all managers
Sezoni Xhiro më e mirë e kualifikimit
Asnjë
View best race laps of all managers
Sezoni Rekordi i pistës
S28, R7
29 Nëntor, 2011
Toygun Senler3 43.103s
Sezoni Master
S28, R7
29 Nëntor, 2011
Gazi Arslan 44.317s
Sezoni Pro
S28, R7
29 Nëntor, 2011
Gary Partridge 44.949s
Sezoni Amateur
S28, R7
29 Nëntor, 2011
Tibor Hafra 46.245s
Sezoni Rookie
S28, R7
29 Nëntor, 2011
Oliver Patzke 47.393s
Përshkrimi

Motor Speedway Indianapolis, të vendosura në Speedway, Indiana (një enklavë e periferi Indianapolis) në Shtetet e Bashkuara, është shtëpia e garës 500-Mile Indianapolis dhe muratim 400. Ajo ka ekzistuar që nga viti 1909, dhe është Speedway origjinale, objekti i parë gara historikisht të përfshijnë fjalën. Me një kapacitet vendesh të përhershëm për më shumë se 257.000 njerëz dhe tapiceri tokë e punueshme që ngre kapacitet për rreth 400,000, kjo është objekti më i madh dhe më të lartë e kapaciteteve sportive në botë. Konsiderohet relativisht i sheshtë sipas standardeve amerikane, pista është një dy-dhe-a-gjysmë-milje, ovale gati drejtkëndëshe me përmasa që kanë mbetur në thelb i pandryshuar që nga fillimi i tij: katër kthehet 1/4-mile, dy gjata 5/8-mile straightaways midis kthehet katërt dhe të parë dhe të dytë dhe të tretë, dhe dy straightaways 1/8-mile shkurtër, e quajti "chutes shkurtër", midis kthen parë dhe të dytë, të tretë dhe të katërt. Burimi: Wikipedia [/ i]

Historia
Sezoni Gara Fituesi Pole pozicione Xhiron më të shpejtë
25 11 Leandro Sereno2
0h52:03.919s
Chris Brady
1:18.355s
Paul Lynch
36.325s
Rezultatet kualifikuese
Përmbledhja e garës | Përsëritja e garës
26 13 Paul Lynch
0h52:17.476s
Zdenek Hladik3
1:16.045s
Paul Lynch
36.542s
Rezultatet kualifikuese
Përmbledhja e garës | Përsëritja e garës
28 7 Toygun Senler3
0h59:28.028s
Justinas Smyšliajevas2
1:16.811s
Tomasz Kaminski
35.892s
Rezultatet kualifikuese
Përmbledhja e garës | Përsëritja e garës
31 4 Tomasz Kaminski
0h51:53.474s
Tomasz Kaminski
1:18.046s
Nuno Vicente
35.456s
Rezultatet kualifikuese
Përmbledhja e garës | Përsëritja e garës
36 10 João Monteiro
0h51:26.860s
Vsevolod Demydov
1:16.120s
Leandro Sereno5
35.760s
Rezultatet kualifikuese
Përmbledhja e garës | Përsëritja e garës
40 11 Aleksej Sutkin
0h52:59.754s
Rimantas Sagatas2
1:16.979s
Aleksej Sutkin
35.726s
Rezultatet kualifikuese
Përmbledhja e garës | Përsëritja e garës
47 15 Vsevolod Demydov2
0h50:54.342s
Leandro Sereno6
1:16.375s
Jan Pavlicek
35.164s
Rezultatet kualifikuese
Përmbledhja e garës | Përsëritja e garës
53 5 Danny Bayliss
0h51:42.156s
Evaldas Ruseckas
1:18.256s
Jan Pavlicek1
35.836s
Rezultatet kualifikuese
Përmbledhja e garës | Përsëritja e garës
58 2 Jarosław Nowacki
0h50:36.258s
Florencia Caro
1:17.229s
Erwin Verkade
34.142s
Rezultatet kualifikuese
Përmbledhja e garës | Përsëritja e garës
65 2 Radek Czech1
2h7:23.878s
Ioannis Dimitroglou3
1:17.511s
Radek Czech1
34.036s
Rezultatet kualifikuese
Përmbledhja e garës | Përsëritja e garës
74 10 Roland Postle7
2h1:42.428s
Yug Desai1
1:08.595s
Roland Postle7
31.626s
Rezultatet kualifikuese
Përmbledhja e garës | Përsëritja e garës
78 8 Yug Desai2
1h59:20.317s
Yug Desai2
1:11.240s
Yug Desai2
30.699s
Rezultatet kualifikuese
Përmbledhja e garës | Përsëritja e garës
85 6 Rimantas Sagatas2
2h0:59.287s
Pablo Fernandez
1:12.143s
Pablo Fernandez
31.335s
Rezultatet kualifikuese
Përmbledhja e garës | Përsëritja e garës
91 6 Bruno Caseiro1
2h2:53.921s
Bruno Caseiro1
1:12.183s
Bruno Caseiro1
32.715s
Rezultatet kualifikuese
Përmbledhja e garës | Përsëritja e garës