Hou je van autosport? Zo ja, dan is Grand Prix Racing Online het spel voor jou!

Leid je GP-team naar succes door goede wagens te bouwen, de juiste strategieën uit te stippelen voor de race, de beste rijders aan te trekken en goed te plannen. Maar dit alles binnen je budget en in de beschikbare tijd, en ook nog eens in competitie met anderen die beter willen doen!

Download on the App Store Get it on Google Play Get it on App Gallery Download on Steam Registreer nu » Wat is GPRO?

Registreren

Voornaam:

Achternaam:

E-mail:

Wachtwoord:

Overzicht van het spel

Kom elke dinsdag en vrijdag om 20:00 CET en bekijk de race LIVE! Zal je strategie je de overwinning bezorgen, of zal je in de bandenmuur terechtkomen? Ontdek het zelf en chat ondertussen live met je rivalen...

Schuim de rijdersmarkt af op zoek naar de volgende Senna of Schumacher, die hopelijk in je wagen springt en meteen resultaten behaalt. Of leid een jongeling op en word uiteindelijk Wereldkampioen!

Verbeter je wagen, train je rijder en personeel, teken een bandencontract en koop nieuwe gebouwen - maar doe dit alles met je budget in gedachte om toch maar niet te negatief te gaan en je seizoen om zeep te helpen...

Analyseer je resultaten, brandstofverbruik en bandenslijtage - leer zo je races en pitstops beter te plannen, om je podiumplaats om te buigen tot een overwinning!

Race met één van de meer dan 100 standaard- of supporter-kleurenstellingen - of toon je artistieke talent door een eigen ontwerp te tekenen waar enkel jij de race mee kan rijden!

Promoveer naar Amateur en je kunt je eigen team oprichten! Zoek andere managers om samen te werken, maak een ontwerp voor je auto, en ga voor het teamkampioenschap of de beker!