Hou je van Formule 1 Racing? Indien ja, dan is Grand Prix Racing Online het spel voor jou!

Beheer je GP team naar succes door goede wagens te bouwen, het ontwikkelen van de juiste strategieën, de juiste rijders onder contract te zetten en goed te plannen. Maar dit alles binnen je financieel en tijdsbudget en ondertussen ook met anderen in competitie die beter willen doen!

Registreer nu » Wat is GPRO?

Registereren

Voornaam:

Achternaam:

E-mail:

Wachtwoord:

Overzicht rubrieken

Kom elke dinsdag en vrijdag om 20:00 CET en zie de wedstrijd LIVE! Zal je strategie je de overwinning bezorgen, of zal je in de bandenmuur terechtkomen? Ontdek het zelf en chat ondertussen live met je rivalen...

Doorzoek de rijdersmarkt voor de volgende Senna of Schumacher, die misschien in je wagen springt en dadelijk resultaten behaalt - of misschien train je een jongere rijder om hiermee eventueel Wereldkampioen te worden!

Verbeter je wagen, train je rijder en personeel, teken een bandencontract en koop nieuwe gebouwen - maar doe dit alles met je budget in gedachte om toch maar niet te negatief te gaan en je seizoen om zeep te helpen...

Onderzoek je wedstrijdanalyse, brandstofverbruik en bandenslijtage - bereken zo tot een beter plan betreffende je pitstopstrategie en mogelijks verandert dit je podium tot een overwinning!win!

Kies om je wedstrijd te starten met één van de 100 standaard of supporter liveries - of toon misschien je artistiek talent door een eigen livery te ontwerpen waar enkel jij de wedstrijd mee kan rijden!

Promoveer met succes naar Amateur en je kan je eigen team oprichten! Zoek andere managers om samen te werken, met een eigen team livery ontwerp, en zo het team kampioenschap of de teambeker te winnen!