Grand Prix Racing Online Forum > Bug forum > Bugs and possible bugs Add this topic to your ignore list Add this topic to your watchlist
Page « 1 2 3 ... 137 138 [139 Quick go to page:
Author Topic: Bugs and possible bugs 4154 replies
Sebastian Jóźwiak
(Group Pro - 16)



Posts: 1187
  Country:
Poland 
Certified: 
Like this post (1)   Dislike this post (0)
Old post #4141 posted May 29th 2019, 08:26:13 Quote 
Quote ( Kyle Morris @ May 29th 2019,01:14:03 )

So i don't know if its browser specific (chrome) or a GPRO forum thing but everytime i now backspace when i press enter and then delete, it not only deletes the new line but also deletes the last character of text of the previous line that the cursor has gone back to
It also does the same when on the last character of the line, only it just deletes the character and the line altogether but doesn't delete the last character of the previous line this with the other thing


It's GPRO thingy, I have the same issue:

Quote ( Sebastian Jóźwiak @ May 18th 2019,20:08:29 )

There seem to be a small bug when you write in the forum, you press enter to do a new line, then backspace and it erases two characters instead of one. When you write in one line everything seems ok... Also when using delete instead of backspace it also seem ok...

Eugeniu Serbaniuc
(Group Pro - 19)


Posts: 187
  Country:
Moldova 
Certified: 
Like this post (0)   Dislike this post (0)
Old post #4142 posted Jun 2nd 2019, 21:39:07 Quote 
Hi all.

I don't know what kind of data am I allowed to add here, but I think it worth for the admin to check my last race and see if there is a bug, I think it is :)
In my opinion I should have droped the race at some point , but in the end, I haven't even smoked.

I would really appreciate a feedback on the "issue", especially the case when there is no any bug.
Thanks.
Sébastien Boulanger
(Group Amateur - 79)



Posts: 257
  Country:
France 
Certified: 
Like this post (0)   Dislike this post (0)
Old post #4143 posted Jun 2nd 2019, 23:16:51 (last edited Jun 2nd 2019, 23:45:47 by Sébastien Boulanger) Quote 
You have not be dropped of the race, but what your race Analysis says ?
You make 5 pits, do you have put Rain tyres on dry conditions ?
Or a mistake in pit refuel ?

You can also have a solvable tech problem and finish the race with no tech problem
Jasper Coosemans
(Group Master - 2)



Posts: 1988
  Country:
Belgium 
Certified: 
Like this post (0)   Dislike this post (0)
Old post #4144 posted Jun 3rd 2019, 01:29:09 Quote 
He means he had extremely worn parts and should not have finished the race. It can happen sometimes.
Clayton Green
(Group Rookie - 133)


Posts: 7
  Country:
Vietnam 
Certified: 
Like this post (0)   Dislike this post (0)
Old post #4145 posted Jun 3rd 2019, 04:50:13 Quote 
Thank you. Makes perfect sense that it isn’t the boost lap and from a tactical point of view why people couldn’t view that.

I have gone over the ‘manual’ again. Clearly some things I totally forgot or missed.

Thanks again.
Zygmunt Ząb
(Group Pro - 13)


Posts: 59
  Country:
Poland 
Certified: 
Like this post (0)   Dislike this post (0)
Old post #4146 posted Jun 3rd 2019, 11:38:51 (last edited Jun 3rd 2019, 12:04:48 by Zygmunt Ząb) Quote 
Regarding the table of all time, I have one question.
Is there any rational reason why some results are erased from this table?


My result with S68:
/gb/RaceSummary.asp?group=Amateur+-+3&Season=68&Race=11

Tables of all time:
/gb/Stats.asp?group=amateur&type=trackbestrlaps&trackId=57

Jasper Coosemans
(Group Master - 2)



Posts: 1988
  Country:
Belgium 
Certified: 
Like this post (0)   Dislike this post (0)
Old post #4147 posted Jun 3rd 2019, 11:48:16 (last edited Jun 3rd 2019, 11:49:34 by Jasper Coosemans) Quote 
Much easier for everyone if you just give the links to the pages, so we can know what you're talking about without needing to understand Polish. ;)

/RaceSummary.asp?group=Amateur+-+3&Season=68&Race=11
/Stats.asp?group=amateur&type=trackbestrlaps&trackId...

Very strange indeed...
Zygmunt Ząb
(Group Pro - 13)


Posts: 59
  Country:
Poland 
Certified: 
Like this post (0)   Dislike this post (0)
Old post #4148 posted Jun 3rd 2019, 12:11:46 Quote 
Ok. I corrected my post.
Vladimir Alexandrov
(Administrator)



GPRO Crew
Posts: 7704
  Country:
Bulgaria 
Certified: 
Like this post (3)   Dislike this post (0)
Old post #4149 posted Jun 3rd 2019, 13:10:54 Quote 
It should be fixed now.
Eugeniu Serbaniuc
(Group Pro - 19)


Posts: 187
  Country:
Moldova 
Certified: 
Like this post (0)   Dislike this post (0)
Old post #4150 posted Jun 3rd 2019, 14:08:20 (last edited Jun 3rd 2019, 14:08:58 by Eugeniu Serbaniuc) Quote 
Quote ( Jasper Coosemans @ June 3rd 2019,01:29:09 )

He means he had extremely worn parts and should not have finished the race. It can happen sometimes.


Yep, this is the case.
Since no official answer on the issue, then everything is perfect here:)
Zygmunt Ząb
(Group Pro - 13)


Posts: 59
  Country:
Poland 
Certified: 
Like this post (0)   Dislike this post (0)
Old post #4151 posted Jun 3rd 2019, 23:01:57 Quote 
Quote ( Vladimir Alexandrov @ June 3rd 2019,13:10:54 )

It should be fixed now.


Thank you
Marco Ferraz
(Group Amateur - 71)



Posts: 388
  Country:
Belgium 
Certified: 
Like this post (0)   Dislike this post (0)
Old post #4152 posted Jun 10th 2019, 11:46:05 (last edited Jun 10th 2019, 11:47:46 by Marco Ferraz) Quote 
I've just noticed a sort of semi-bug on the mailbox, but it seems nobody listed it here before, so:

When I'm using a model for my messages, if I use accents with it, the conversion gives me its HTML counterpart. In example, if I use à, it gives me à, é gives é, and so on.
Vladimir Alexandrov
(Administrator)



GPRO Crew
Posts: 7704
  Country:
Bulgaria 
Certified: 
Like this post (1)   Dislike this post (0)
Old post #4153 posted Jun 10th 2019, 16:43:36 Quote 
Quote ( Marco Ferraz @ June 10th 2019,11:46:05 )

When I'm using a model for my messages, if I use accents with it, the conversion gives me its HTML counterpart.


Fixed.
Andrew Wilden
(Group Pro - 2)


Posts: 1282
  Country:
Australia 
Certified: 
Like this post (0)   Dislike this post (0)
Old post #4154 posted Jun 11th 2019, 22:21:15 Quote 
Why didn't I get the earnings for completing 90% race distance ?
Lap 79, I was 7 laps behind, that is lap 72 which is just over 90%. I actually completed all 79 laps.

Yet in race summary it shows me not clasified to only 70 laps. The race clearly shows I am only 7 laps behind, not 9.
Jasper Coosemans
(Group Master - 2)



Posts: 1988
  Country:
Belgium 
Certified: 
Like this post (3)   Dislike this post (0)
Old post #4155 posted Jun 11th 2019, 22:35:54 Quote 
When in doubt, check the classic screen. It says that in lap 71, you were 7 laps down, but in lap 72 you were 8 laps down. And in the final lap you dropped to 9 laps down. So it was a close call.

The new race screen is always a bit misleading in this respect, because the number of laps down it shows is the situation on the lap that you are on. So when you saw the race winner cross the line, you were 7 laps down (close to 8) and you think you've made it to 90%, but then you lost a lot more time during the last few laps.
Page « 1 2 3 ... 137 138 [139 Quick go to page:
Grand Prix Racing Online Forum > Bug forum > Bugs and possible bugs Add this topic to your ignore list Add this topic to your watchlist

Reply to this topic