Преземања

ГПРО е платформска игра за менаџирање на екипа во моторспорт. Иако ви препорачуваме да ја играте во неговата веб-верзија за да го добиете целосното искуство, има и мобилни и десктоп апликации достапни за повеќето платформи и за уреди кои се во постојан развој.

Платформа Директно преземање Преземање од App Store
Десктоп уреди

Steam
Windows, MacOS, Linux
Download on the Steam Store

Epic Games
Windows, MacOS
Download on the Epic Games Store

Windows
32-bit, 64-bit, ARM64 💿 Installer

Linux
64-bit 💿 rpm | 💿 deb | 💿 AppImage
ARMv7 (armhf) 💿 rpm | 💿 deb | 💿 AppImage
ARM64 💿 rpm | 💿 deb | 💿 AppImage
Get it from the Snap Store

macOS
Intel Processor, Apple M1 Processor 💿 dmg Installer
Мобилни уреди

iOS
iPhone, iPad iPhone and iPad
Download on the App Store

Android
Android phones and tablets Android phones and tablets
Get it on Google Play

Huawei
Huawei phones and tablets Huawei phones and tablets
Get it on App Gallery

Amazon
Amazon Fire OS devices Fire tablets
Available at Amazon app store