Профил на возачот: Gary Irvine

Информации за возачот

Име: Gary Irvine
Нац:  (Обединетото Кралство)
 

Информации за кариерата

Трофеи: 0
Број на ГП: 44
Победи: 11
Подиуми: 18
Освоени поени: 181
Пол-позиции: 8
Најбрзи круга: 13
Просечно поени/трка: 4.11

Омилени патеки

Shanghai, A1-Ring

Вештини на возачот

???%

Вкупен коефициент: 111 
Концентрација:
Талент:
Агресивност:
Искуство:
Техничко чувство:
Издржливост:
Харизма:
Мотивација:

Репутација:

Тежина (кг): 78 
Возраст: 23 

Моментални детали од договорт

Актуелен сопственик: Damir Sen
Група:Amateur - 75
Плата:$330.000
Должина на договорот:10 трки

Претходна историја на работење

Име на менаџер Почна со работа Завршена обработка
Neil Hamaty Сезона 69, Трка 2 Сезона 69, Трка 10
Charlie Burrell Сезона 69, Трка 14 Сезона 69, Трка 14
Sungur Toktaş Сезона 69, Трка 16 Сезона 70, Трка 7
Fernando Fernandes Сезона 70, Трка 15 Сезона 72, Трка 9
Biagio Savino Сезона 73, Трка 16 Сезона 73, Трка 17
Biagio Savino Сезона 74, Трка 1 Сезона 74, Трка 14
Damir Sen Сезона 74, Трка 16 Сè уште не

Прати ја твојата понуда

Потребно е да бидете најавени за да понудите договори
Плата по трка:  $
Потпишување на договор:  $
Бонус за победа:  $ (опционално)
Бонус за подиум:  $ (опционално)
Бонус за поени:  $ (опционално)
Бонус за освујвање на шампионска титула:  $ (опционално)
Број на трки според договорот:  (1 - 17)
Видливост на понудата:

Забелешка:

  • Ако возачот ја прифати понудата, ке мораш да платиш компензација на стариот возач (50% од сумата која би ја платил за него до крајот на неговиот договор)
  • Ако сакате да ја смените вашата понуда ќе мора да ја избришете оваа и да направи нова и за неа повторно ќе треба да платите
  • Можеш да направиш понуда јавно, полуприватна или приватна ако си во Про, Мастер или Елите групата.
  • Јавната понуда може секој да ја види со името на менаџерот што ја доставил, а половично јавна понуда може да биде видена од сите, но не се гледа името на менаџерот кој ја испратил . А приватната понуда е сосем невидлива до крајниот рок за одлуки за стаф членови.
  • Јавна понуда ке те чини $500.000, а полуприватна понуда ке те чини $1.000.000 и приватна понуда ке те чини $1.500.000