Профил на возачот: Allan Kennedy

Информации за возачот

Име: Allan Kennedy
Нац:  (Обединетото Кралство)
 

Информации за кариерата

Трофеи: 0
Број на ГП: 122
Победи: 1
Подиуми: 15
Освоени поени: 196
Пол-позиции: 0
Најбрзи круга: 1
Просечно поени/трка: 1.61

Омилени патеки

Serres, Hungaroring, Grobnik

Вештини на возачот

???%

Вкупен коефициент: 154 
Концентрација:
Талент:
Агресивност:
Искуство:
Техничко чувство:
Издржливост:
Харизма:
Мотивација:

Репутација:

Тежина (кг): 53 
Возраст: 27 

Моментални детали од договорт

Актуелен сопственик: Mery Lissarrague
Група:Pro - 1
Плата:$522.458
Должина на договорот:14 трки

Претходна историја на работење

Име на менаџер Почна со работа Завршена обработка
Roberto Costa Сезона 65, Трка 1 Сезона 65, Трка 9
Gideon Bensch Сезона 66, Трка 8 Сезона 66, Трка 10
Fernando Fernandes Сезона 66, Трка 17 Сезона 67, Трка 15
Frederic Estellon Сезона 68, Трка 8 Сезона 72, Трка 7
Mery Lissarrague Сезона 72, Трка 15 Сè уште не

Прати ја твојата понуда

Потребно е да бидете најавени за да понудите договори
Плата по трка:  $
Потпишување на договор:  $
Бонус за победа:  $ (опционално)
Бонус за подиум:  $ (опционално)
Бонус за поени:  $ (опционално)
Бонус за освујвање на шампионска титула:  $ (опционално)
Број на трки според договорот:  (1 - 17)
Видливост на понудата:

Забелешка:

  • Ако возачот ја прифати понудата, ке мораш да платиш компензација на стариот возач (50% од сумата која би ја платил за него до крајот на неговиот договор)
  • Ако сакате да ја смените вашата понуда ќе мора да ја избришете оваа и да направи нова и за неа повторно ќе треба да платите
  • Можеш да направиш понуда јавно, полуприватна или приватна ако си во Про, Мастер или Елите групата.
  • Јавната понуда може секој да ја види со името на менаџерот што ја доставил, а половично јавна понуда може да биде видена од сите, но не се гледа името на менаџерот кој ја испратил . А приватната понуда е сосем невидлива до крајниот рок за одлуки за стаф членови.
  • Јавна понуда ке те чини $500.000, а полуприватна понуда ке те чини $1.000.000 и приватна понуда ке те чини $1.500.000