Профил на возачот: Marco Meneghello

Информации за возачот

Име: Marco Meneghello
Нац:  (Италија)
 

Информации за кариерата

Трофеи: 0
Број на ГП: 107
Победи: 1
Подиуми: 4
Освоени поени: 161
Пол-позиции: 1
Најбрзи круга: 0
Просечно поени/трка: 1.5

Омилени патеки

Mugello, Melbourne, Anderstorp

Вештини на возачот

???%

Вкупен коефициент: 68 
Концентрација:
Талент:
Агресивност:
Искуство:
Техничко чувство:
Издржливост:
Харизма:
Мотивација:

Репутација:

Тежина (кг): 94 
Возраст: 32 

Моментални детали од договорт

Актуелен сопственик: Fabio Frangi
Група:Rookie - 94
Плата:$340.000
Должина на договорот:10 трки

Претходна историја на работење

Име на менаџер Почна со работа Завршена обработка
Michał Kamiński Сезона 60, Трка 1 Сезона 60, Трка 9
Rafał Champ Сезона 60, Трка 17 Сезона 60, Трка 17
Rafał Champ Сезона 61, Трка 1 Сезона 61, Трка 17
Reece Sherwood Сезона 62, Трка 1 Сезона 62, Трка 17
Bissi Davidov Сезона 63, Трка 6 Сезона 63, Трка 15
Tommaso Santini Сезона 64, Трка 9 Сезона 64, Трка 17
Paolo Giacomini Сезона 65, Трка 1 Сезона 65, Трка 17
Adrian Vladislav Сезона 67, Трка 1 Сезона 67, Трка 17
Fernando Fernandes Сезона 69, Трка 3 Сезона 69, Трка 12
Pája Miki Сезона 70, Трка 1 Сезона 70, Трка 17
Grego Meble Сезона 71, Трка 9 Сезона 71, Трка 17
Yuri Silveira Сезона 72, Трка 8 Сезона 72, Трка 17
Gerard Sturione Сезона 73, Трка 10 Сезона 74, Трка 2
Fabio Frangi Сезона 75, Трка 6 Сè уште не

Прати ја твојата понуда

Потребно е да бидете најавени за да понудите договори
Плата по трка:  $
Потпишување на договор:  $
Бонус за победа:  $ (опционално)
Бонус за подиум:  $ (опционално)
Бонус за поени:  $ (опционално)
Бонус за освујвање на шампионска титула:  $ (опционално)
Број на трки според договорот:  (1 - 17)
Видливост на понудата:

Забелешка:

  • Ако возачот ја прифати понудата, ке мораш да платиш компензација на стариот возач (50% од сумата која би ја платил за него до крајот на неговиот договор)
  • Ако сакате да ја смените вашата понуда ќе мора да ја избришете оваа и да направи нова и за неа повторно ќе треба да платите
  • Можеш да направиш понуда јавно, полуприватна или приватна ако си во Про, Мастер или Елите групата.
  • Јавната понуда може секој да ја види со името на менаџерот што ја доставил, а половично јавна понуда може да биде видена од сите, но не се гледа името на менаџерот кој ја испратил . А приватната понуда е сосем невидлива до крајниот рок за одлуки за стаф членови.
  • Јавна понуда ке те чини $500.000, а полуприватна понуда ке те чини $1.000.000 и приватна понуда ке те чини $1.500.000