Профил на возачот: Satoshi Nakajima

Информации за возачот

Име: Satoshi Nakajima
Нац:  (Јапонија)
 

Информации за кариерата

Трофеи: 1
Број на ГП: 278
Победи: 22
Подиуми: 44
Освоени поени: 529
Пол-позиции: 16
Најбрзи круга: 16
Просечно поени/трка: 1.9

Омилени патеки

Овој возач нема омилени патеки

Вештини на возачот

???%

Вкупен коефициент: 234 
Концентрација:
Талент:
Агресивност:
Искуство:
Техничко чувство:
Издржливост:
Харизма:
Мотивација:

Репутација: 53 

Тежина (кг): 77 
Возраст: 35 

Моментални детали од договорт

Актуелен сопственик: Bert Huylebroeck1
Група:Elite
Плата:$1.505.918
Должина на договорот:1 трка

Претходна историја на работење

Име на менаџер Почна со работа Завршена обработка
Iain Green Сезона 71, Трка 1 Сезона 71, Трка 17
Francisco Gallardo Сезона 72, Трка 13 Сезона 72, Трка 17
Primus Pantomimus Сезона 73, Трка 7 Сезона 73, Трка 17
Kurt Daninger Сезона 74, Трка 5 Сезона 79, Трка 17
Bert Huylebroeck Сезона 80, Трка 2 Сè уште не

Прати ја твојата понуда

Потребно е да бидете најавени за да понудите договори
Плата по трка:  $
Потпишување на договор:  $
Бонус за победа:  $ (опционално)
Бонус за подиум:  $ (опционално)
Бонус за поени:  $ (опционално)
Бонус за освујвање на шампионска титула:  $ (опционално)
Број на трки според договорот:  (1 - 17)
Видливост на понудата:
Моменталната понуда кошта: $500.000 
Трошоците за следна понуда се додадени на понудата:

Забелешка:

  • Ако возачот ја прифати понудата, ке мораш да платиш компензација на стариот возач (50% од сумата која би ја платил за него до крајот на неговиот договор)
  • Ако сакате да ја смените вашата понуда ќе мора да ја избришете оваа и да направи нова и за неа повторно ќе треба да платите