Профил на возачот: Grant Kite

Информации за возачот

Име: Grant Kite
Нац:  (САД)
 

Информации за кариерата

Трофеи: 0
Број на ГП: 144
Победи: 8
Подиуми: 36
Освоени поени: 384
Пол-позиции: 0
Најбрзи круга: 1
Просечно поени/трка: 2.67

Омилени патеки

Melbourne, Fuji, Nurburgring

Вештини на возачот

???%

Вкупен коефициент: 124 
Концентрација:
Талент:
Агресивност:
Искуство:
Техничко чувство:
Издржливост:
Харизма:
Мотивација:

Репутација:

Тежина (кг): 68 
Возраст: 29 

Моментални детали од договорт

Актуелен сопственик: Henrique Vargas Martins
Група:Amateur - 6
Плата:$650.000
Должина на договорот:12 трки

Претходна историја на работење

Име на менаџер Почна со работа Завршена обработка
Lukáš Skudrzyk Сезона 63, Трка 4 Сезона 63, Трка 17
Tomek Niziol Сезона 64, Трка 2 Сезона 65, Трка 1
Fernando Fernandes Сезона 65, Трка 10 Сезона 65, Трка 15
Tomek Niziol Сезона 66, Трка 1 Сезона 66, Трка 17
Zoltan Botragyi Сезона 67, Трка 1 Сезона 67, Трка 7
Massimo Tubino Сезона 67, Трка 11 Сезона 67, Трка 16
Valentin Glinsky Сезона 68, Трка 17 Сезона 69, Трка 15
Androklis Georgousidis Сезона 69, Трка 17 Сезона 70, Трка 8
Scott Hunter Сезона 70, Трка 10 Сезона 73, Трка 17
Henrique Vargas Martins Сезона 75, Трка 1 Сè уште не

Прати ја твојата понуда

Потребно е да бидете најавени за да понудите договори
Плата по трка:  $
Потпишување на договор:  $
Бонус за победа:  $ (опционално)
Бонус за подиум:  $ (опционално)
Бонус за поени:  $ (опционално)
Бонус за освујвање на шампионска титула:  $ (опционално)
Број на трки според договорот:  (1 - 17)
Видливост на понудата:

Забелешка:

  • Ако возачот ја прифати понудата, ке мораш да платиш компензација на стариот возач (50% од сумата која би ја платил за него до крајот на неговиот договор)
  • Ако сакате да ја смените вашата понуда ќе мора да ја избришете оваа и да направи нова и за неа повторно ќе треба да платите
  • Можеш да направиш понуда јавно, полуприватна или приватна ако си во Про, Мастер или Елите групата.
  • Јавната понуда може секој да ја види со името на менаџерот што ја доставил, а половично јавна понуда може да биде видена од сите, но не се гледа името на менаџерот кој ја испратил . А приватната понуда е сосем невидлива до крајниот рок за одлуки за стаф членови.
  • Јавна понуда ке те чини $500.000, а полуприватна понуда ке те чини $1.000.000 и приватна понуда ке те чини $1.500.000