Профил на возачот: Christian Razia

Информации за возачот

Име: Christian Razia
Нац:  (Бразил)
 

Информации за кариерата

Трофеи: 0
Број на ГП: 203
Победи: 12
Подиуми: 43
Освоени поени: 533
Пол-позиции: 16
Најбрзи круга: 21
Просечно поени/трка: 2.63

Омилени патеки

Овој возач нема омилени патеки

Вештини на возачот

???%

Вкупен коефициент: 137 
Концентрација:
Талент:
Агресивност:
Искуство:
Техничко чувство:
Издржливост:
Харизма:
Мотивација:

Репутација:

Тежина (кг): 65 
Возраст: 35 

Моментални детали од договорт

Актуелен сопственик: Marco Ranghetti
Група:Amateur - 20
Плата:$572.323
Должина на договорот:8 трки

Претходна историја на работење

Име на менаџер Почна со работа Завршена обработка
Damian Budzyn Сезона 58, Трка 1 Сезона 58, Трка 10
Oluwafemi Oshodi Сезона 59, Трка 6 Сезона 59, Трка 8
Bill Kean Сезона 60, Трка 1 Сезона 60, Трка 11
Ricardo Ferreira Сезона 61, Трка 9 Сезона 62, Трка 8
Ünal Atasoy Сезона 62, Трка 15 Сезона 63, Трка 13
Fernando Fernandes Сезона 63, Трка 15 Сезона 64, Трка 14
Jose Dimaria Agentina Сезона 65, Трка 16 Сезона 65, Трка 17
Anton Von Gaelitz Сезона 66, Трка 1 Сезона 70, Трка 17
Stefano Duo Сезона 71, Трка 1 Сезона 72, Трка 17
Marco Ranghetti Сезона 73, Трка 14 Сè уште не

Прати ја твојата понуда

Потребно е да бидете најавени за да понудите договори
Плата по трка:  $
Потпишување на договор:  $
Бонус за победа:  $ (опционално)
Бонус за подиум:  $ (опционално)
Бонус за поени:  $ (опционално)
Бонус за освујвање на шампионска титула:  $ (опционално)
Број на трки според договорот:  (1 - 17)
Видливост на понудата:

Забелешка:

  • Ако возачот ја прифати понудата, ке мораш да платиш компензација на стариот возач (50% од сумата која би ја платил за него до крајот на неговиот договор)
  • Ако сакате да ја смените вашата понуда ќе мора да ја избришете оваа и да направи нова и за неа повторно ќе треба да платите
  • Можеш да направиш понуда јавно, полуприватна или приватна ако си во Про, Мастер или Елите групата.
  • Јавната понуда може секој да ја види со името на менаџерот што ја доставил, а половично јавна понуда може да биде видена од сите, но не се гледа името на менаџерот кој ја испратил . А приватната понуда е сосем невидлива до крајниот рок за одлуки за стаф членови.
  • Јавна понуда ке те чини $500.000, а полуприватна понуда ке те чини $1.000.000 и приватна понуда ке те чини $1.500.000