Профил на возачот: Dirk Lasée

Информации за возачот

Име: Dirk Lasée
Нац:  (Германија)
 

Информации за кариерата

Трофеи: 0
Број на ГП: 109
Победи: 8
Подиуми: 14
Освоени поени: 147
Пол-позиции: 0
Најбрзи круга: 7
Просечно поени/трка: 1.35

Омилени патеки

Овој возач нема омилени патеки

Вештини на возачот

???%

Вкупен коефициент: 138 
Концентрација:
Талент:
Агресивност:
Искуство:
Техничко чувство:
Издржливост:
Харизма:
Мотивација:

Репутација:

Тежина (кг): 72 
Возраст: 26 

Моментални детали од договорт

Актуелен сопственик: Paweł Grabowski
Група:Pro - 10
Плата:$921.000
Должина на договорот:12 трки

Претходна историја на работење

Име на менаџер Почна со работа Завршена обработка
Fernando Fernandes Сезона 66, Трка 11 Сезона 66, Трка 16
João Gabriel Colodetti Сезона 67, Трка 16 Сезона 68, Трка 17
Magno Oliver Сезона 69, Трка 1 Сезона 69, Трка 17
Nilton Garcez Filho Сезона 70, Трка 1 Сезона 71, Трка 17
Nilton Garcez Filho Сезона 72, Трка 1 Сезона 72, Трка 1
Grant Crouch Сезона 72, Трка 2 Сезона 72, Трка 17
Csaba Márkus Сезона 73, Трка 1 Сезона 73, Трка 17
Nathan Spitzer Сезона 74, Трка 1 Сезона 74, Трка 17
Paweł Grabowski Сезона 75, Трка 1 Сè уште не

Прати ја твојата понуда

Потребно е да бидете најавени за да понудите договори
Плата по трка:  $
Потпишување на договор:  $
Бонус за победа:  $ (опционално)
Бонус за подиум:  $ (опционално)
Бонус за поени:  $ (опционално)
Бонус за освујвање на шампионска титула:  $ (опционално)
Број на трки според договорот:  (1 - 17)
Видливост на понудата:

Забелешка:

  • Ако возачот ја прифати понудата, ке мораш да платиш компензација на стариот возач (50% од сумата која би ја платил за него до крајот на неговиот договор)
  • Ако сакате да ја смените вашата понуда ќе мора да ја избришете оваа и да направи нова и за неа повторно ќе треба да платите
  • Можеш да направиш понуда јавно, полуприватна или приватна ако си во Про, Мастер или Елите групата.
  • Јавната понуда може секој да ја види со името на менаџерот што ја доставил, а половично јавна понуда може да биде видена од сите, но не се гледа името на менаџерот кој ја испратил . А приватната понуда е сосем невидлива до крајниот рок за одлуки за стаф членови.
  • Јавна понуда ке те чини $500.000, а полуприватна понуда ке те чини $1.000.000 и приватна понуда ке те чини $1.500.000