Профил на возачот: Michael Jones

Информации за возачот

Име: Michael Jones
Нац:  (Австралија)
 

Информации за кариерата

Трофеи: 0
Број на ГП: 184
Победи: 66
Подиуми: 126
Освоени поени: 1195
Пол-позиции: 106
Најбрзи круга: 52
Просечно поени/трка: 6.49

Омилени патеки

Fuji, Montreal, Laguna Seca

Вештини на возачот

???%

Вкупен коефициент: 98 
Концентрација:
Талент:
Агресивност:
Искуство:
Техничко чувство:
Издржливост:
Харизма:
Мотивација:

Репутација: 250 

Тежина (кг): 92 
Возраст: 37 

Моментални детали од договорт

Актуелен сопственик: Fernando Jimenez
Група:Rookie - 7
Плата:$1.666.666
Должина на договорот:9 трки

Претходна историја на работење

Име на менаџер Почна со работа Завршена обработка
Dd Wd Сезона 59, Трка 7 Сезона 59, Трка 16
Martin Rennit Сезона 60, Трка 1 Сезона 65, Трка 17
Alexandru Alex Сезона 66, Трка 1 Сезона 67, Трка 17
Erhan Erdikmen Сезона 68, Трка 4 Сезона 69, Трка 3
Michael Bolther Engmark Сезона 69, Трка 13 Сезона 70, Трка 4
Joaquim Sierra Сезона 70, Трка 9 Сезона 70, Трка 14
Paulo Peralta Сезона 70, Трка 17 Сезона 71, Трка 16
Tarcisio Silva Сезона 71, Трка 17 Сезона 72, Трка 3
Tibor Kocsis Сезона 72, Трка 15 Сезона 73, Трка 3
Daniel Carvalho Сезона 73, Трка 7 Сезона 73, Трка 17
Iván Ghio Сезона 74, Трка 16 Сезона 74, Трка 17
Fernando Jimenez Сезона 75, Трка 1 Сè уште не

Прати ја твојата понуда

Потребно е да бидете најавени за да понудите договори
Плата по трка:  $
Потпишување на договор:  $
Бонус за победа:  $ (опционално)
Бонус за подиум:  $ (опционално)
Бонус за поени:  $ (опционално)
Бонус за освујвање на шампионска титула:  $ (опционално)
Број на трки според договорот:  (1 - 17)
Видливост на понудата:

Забелешка:

  • Ако возачот ја прифати понудата, ке мораш да платиш компензација на стариот возач (50% од сумата која би ја платил за него до крајот на неговиот договор)
  • Ако сакате да ја смените вашата понуда ќе мора да ја избришете оваа и да направи нова и за неа повторно ќе треба да платите
  • Можеш да направиш понуда јавно, полуприватна или приватна ако си во Про, Мастер или Елите групата.
  • Јавната понуда може секој да ја види со името на менаџерот што ја доставил, а половично јавна понуда може да биде видена од сите, но не се гледа името на менаџерот кој ја испратил . А приватната понуда е сосем невидлива до крајниот рок за одлуки за стаф членови.
  • Јавна понуда ке те чини $500.000, а полуприватна понуда ке те чини $1.000.000 и приватна понуда ке те чини $1.500.000