Профил на возачот: Tim Frentzen

Информации за возачот

Име: Tim Frentzen
Нац:  (Германија)
 

Информации за кариерата

Трофеи: 0
Број на ГП: 176
Победи: 9
Подиуми: 25
Освоени поени: 323
Пол-позиции: 2
Најбрзи круга: 7
Просечно поени/трка: 1.84

Омилени патеки

Brands Hatch, Mexico City

Вештини на возачот

???%

Вкупен коефициент: 116 
Концентрација:
Талент:
Агресивност:
Искуство:
Техничко чувство:
Издржливост:
Харизма:
Мотивација:

Репутација:

Тежина (кг): 68 
Возраст: 33 

Моментални детали од договорт

Актуелен сопственик: Jesper Larsen
Група:Amateur - 24
Плата:$652.288
Должина на договорот:3 трки

Претходна историја на работење

Име на менаџер Почна со работа Завршена обработка
George Dascalu Сезона 62, Трка 15 Сезона 62, Трка 17
Dániel Borbás Сезона 63, Трка 1 Сезона 63, Трка 17
Federico Martellinil Сезона 64, Трка 1 Сезона 64, Трка 17
Richard Miller Сезона 65, Трка 1 Сезона 65, Трка 17
Jean Tonneau Сезона 67, Трка 17 Сезона 68, Трка 16
Lehir Cabral Сезона 69, Трка 4 Сезона 72, Трка 1
Aleksey Zatonskikh Сезона 72, Трка 3 Сезона 73, Трка 2
Armando Teixeira Сезона 73, Трка 15 Сезона 74, Трка 14
Jesper Larsen Сезона 74, Трка 17 Сè уште не

Прати ја твојата понуда

Потребно е да бидете најавени за да понудите договори
Плата по трка:  $
Потпишување на договор:  $
Бонус за победа:  $ (опционално)
Бонус за подиум:  $ (опционално)
Бонус за поени:  $ (опционално)
Бонус за освујвање на шампионска титула:  $ (опционално)
Број на трки според договорот:  (1 - 17)
Видливост на понудата:

Забелешка:

  • Ако возачот ја прифати понудата, ке мораш да платиш компензација на стариот возач (50% од сумата која би ја платил за него до крајот на неговиот договор)
  • Ако сакате да ја смените вашата понуда ќе мора да ја избришете оваа и да направи нова и за неа повторно ќе треба да платите
  • Можеш да направиш понуда јавно, полуприватна или приватна ако си во Про, Мастер или Елите групата.
  • Јавната понуда може секој да ја види со името на менаџерот што ја доставил, а половично јавна понуда може да биде видена од сите, но не се гледа името на менаџерот кој ја испратил . А приватната понуда е сосем невидлива до крајниот рок за одлуки за стаф членови.
  • Јавна понуда ке те чини $500.000, а полуприватна понуда ке те чини $1.000.000 и приватна понуда ке те чини $1.500.000