Профил на возачот: Didier Alliot

Информации за возачот

Име: Didier Alliot
Нац:  (Франција)
 

Информации за кариерата

Трофеи: 0
Број на ГП: 32
Победи: 0
Подиуми: 1
Освоени поени: 30
Пол-позиции: 0
Најбрзи круга: 0
Просечно поени/трка: 0.94

Омилени патеки

Kaunas, Poznan

Вештини на возачот

???%

Вкупен коефициент: 95 
Концентрација:
Талент:
Агресивност:
Искуство:
Техничко чувство:
Издржливост:
Харизма:
Мотивација:

Репутација:

Тежина (кг): 78 
Возраст: 24 

Моментални детали од договорт

Актуелен сопственик: Daniel Malvido
Група:Rookie - 97
Плата:$586.625
Должина на договорот:11 трки

Претходна историја на работење

Име на менаџер Почна со работа Завршена обработка
Ceapa Florin Сезона 69, Трка 1 Сезона 69, Трка 1
Mteus De Jesus Сезона 69, Трка 13 Сезона 70, Трка 4
Luc Segers Сезона 71, Трка 4 Сезона 71, Трка 17
Albert Szaniszló Сезона 72, Трка 1 Сезона 72, Трка 17
Zoltán Tamás Сезона 73, Трка 17 Сезона 74, Трка 14
Daniel Malvido Сезона 75, Трка 1 Сè уште не

Прати ја твојата понуда

Потребно е да бидете најавени за да понудите договори
Плата по трка:  $
Потпишување на договор:  $
Бонус за победа:  $ (опционално)
Бонус за подиум:  $ (опционално)
Бонус за поени:  $ (опционално)
Бонус за освујвање на шампионска титула:  $ (опционално)
Број на трки според договорот:  (1 - 17)
Видливост на понудата:

Забелешка:

  • Ако возачот ја прифати понудата, ке мораш да платиш компензација на стариот возач (50% од сумата која би ја платил за него до крајот на неговиот договор)
  • Ако сакате да ја смените вашата понуда ќе мора да ја избришете оваа и да направи нова и за неа повторно ќе треба да платите
  • Можеш да направиш понуда јавно, полуприватна или приватна ако си во Про, Мастер или Елите групата.
  • Јавната понуда може секој да ја види со името на менаџерот што ја доставил, а половично јавна понуда може да биде видена од сите, но не се гледа името на менаџерот кој ја испратил . А приватната понуда е сосем невидлива до крајниот рок за одлуки за стаф членови.
  • Јавна понуда ке те чини $500.000, а полуприватна понуда ке те чини $1.000.000 и приватна понуда ке те чини $1.500.000