Профил на возачот: Jean Karl Leclere

Информации за возачот

Име: Jean Karl Leclere
Нац:  (Франција)
 

Информации за кариерата

Трофеи: 0
Број на ГП: 75
Победи: 6
Подиуми: 16
Освоени поени: 168
Пол-позиции: 0
Најбрзи круга: 0
Просечно поени/трка: 2.24

Омилени патеки

Brasilia, Suzuka

Вештини на возачот

???%

Вкупен коефициент: 103 
Концентрација:
Талент:
Агресивност:
Искуство:
Техничко чувство:
Издржливост:
Харизма:
Мотивација:

Репутација:

Тежина (кг): 80 
Возраст: 30 

Моментални детали од договорт

Актуелен сопственик: Andreas Schröder
Група:Amateur - 9
Плата:$1.120.000
Должина на договорот:7 трки

Претходна историја на работење

Име на менаџер Почна со работа Завршена обработка
Miklós Szabó Сезона 62, Трка 6 Сезона 62, Трка 15
Michał Stankiewicz Сезона 64, Трка 10 Сезона 65, Трка 10
Giacomo Scanavini Сезона 65, Трка 12 Сезона 65, Трка 12
Fernando Fernandes Сезона 65, Трка 16 Сезона 66, Трка 10
Andrew Mcdoweel Сезона 67, Трка 4 Сезона 67, Трка 17
Giovanni Barra Сезона 68, Трка 8 Сезона 68, Трка 17
Daniele Semenzato Сезона 71, Трка 1 Сезона 71, Трка 12
Antonio Lisboa Сезона 72, Трка 1 Сезона 73, Трка 7
Andreas Schröder Сезона 73, Трка 13 Сè уште не

Прати ја твојата понуда

Потребно е да бидете најавени за да понудите договори
Плата по трка:  $
Потпишување на договор:  $
Бонус за победа:  $ (опционално)
Бонус за подиум:  $ (опционално)
Бонус за поени:  $ (опционално)
Бонус за освујвање на шампионска титула:  $ (опционално)
Број на трки според договорот:  (1 - 17)
Видливост на понудата:

Забелешка:

  • Ако возачот ја прифати понудата, ке мораш да платиш компензација на стариот возач (50% од сумата која би ја платил за него до крајот на неговиот договор)
  • Ако сакате да ја смените вашата понуда ќе мора да ја избришете оваа и да направи нова и за неа повторно ќе треба да платите
  • Можеш да направиш понуда јавно, полуприватна или приватна ако си во Про, Мастер или Елите групата.
  • Јавната понуда може секој да ја види со името на менаџерот што ја доставил, а половично јавна понуда може да биде видена од сите, но не се гледа името на менаџерот кој ја испратил . А приватната понуда е сосем невидлива до крајниот рок за одлуки за стаф членови.
  • Јавна понуда ке те чини $500.000, а полуприватна понуда ке те чини $1.000.000 и приватна понуда ке те чини $1.500.000